ЈП Морган Биткоин е „претерано купено“, но злато(злато)Предвидено е да цица средства од

ЈП Морган Биткоин е „претерано купено“, но злато(злато)Предвидено е да цица средства од

Биткоинот е злато(злато)Предвидено е да цица пари на сметка на

ЈП Морган Чејс(JPMorgan Chase & Копродукции)Според аналитичарите、Институционалните инвеститори треба да продолжат да купуваат за да избегнат пад на цените、Изгледите се розови и нахакани

Биткоинот е злато(злато)Предвидува дека ќе цица пари на сметка на

Институционалните инвеститори може да ја туркаат цената на Биткоин (БТК)、И ЈП Морган Чејс(JPMorgan Chase & Копродукции)Тврди новиот извештај

Во коментар цитиран од Блумберг на 18 декември 2020 година、ЈП Морган Чејс(JPMorgan Chase & Копродукции)Стратегот, предводен од Николаос Панигилт Зогру, додаде на неодамнешните предвидувања за идната улога на институционалните инвеститори во Биткоин.

ЈП Морган Биткоин е „претерано купено“, но злато(злато)Предвидено е да цица средства од
ЈП Морган Биткоин е „претерано купено“, но злато(злато)Предвидено е да цица средства од

ЈП Морган "Биткоин е “Претерано купено”

ЈП Морган Чејс(JPMorgan Chase & Копродукции)според、Голем прилив на средства од овој месец、Мора да продолжите да избегнувате прилагодувања на цените

Теоријата поврзана со неодамнешните зголемувања на цените、Институционалните инвеститори купуваат преку шалтер、Вклучува цицање на достапните материјали

Ова се нарекува криза на ликвидност、Се вели дека тенденцијата станува се посилна како што одминува времето.、Друг аналитичар оваа недела тврди дека овој циклус може да го поттикне пазарот на бикови во Биткоин на неодредено време.

Сепак、ЈП Морган Чејс(JPMorgan Chase & Копродукции)За、Купувачот е спротивното сценарио:Треба да држите чекор за да избегнете загуба

веднаш、131За сивата скала, американски фонд за криптовалути, кој управува со 100 милиони долари крипто средства、Тие се、Бидејќи обемот на приливот е преголем、„Премногу голема за да им се овозможи на трговците со моментум да ги премотуваат позициите、Не можете да создадете трајна негативна динамика на цените “.

и покрај、Индексот на релативна јачина на Bitcoin (RSI) се искачи над 70、После тоа, тој сè уште е „презаситен“ на сегашното ниво на цена од околу 24.000 УСД.、Поради падот на цената во понеделник、РСИ падна под овој праг

ЈП Морган вели „Биткоин е “Претерано купено”Го прикажува погледотPosted Articles Title : ЈП Морган Биткоин е „претерано купено“, но злато(злато)Предвидено е да цица средства од


Posted by : Глобална виртуелна валута / криптографска валута / нова веб-страница на глобален портал за меѓународна дигитална валута | Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

最終更新日 : 08-03-2021


|
Share
> Место за курација на криптовалути

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG