„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

米国 ウォール街の投資会社創業者 元ホワイトハウス広報部長 アンソニー・スカラムーチ氏の数十億ドル規模のヘッジファンド、Капитал Скајбриџ、Да започне нов фонд за Bitcoin (БТК)、Поднесе официјална апликација до американскиот регулатор за хартии од вредност

Образец Д за апликација за изземање、月曜日に証券取引委員会のウェブサイトに掲載された提案書には発行体として「SkyBridge Bitcoin Fund L.P.」 関係者として「SkyBridge Bitcoin Fund GP LLC」が記載されている

Според документот、Предложениот фонд е “Хеџ фонд “Скајбриџ, кој е класифициран како, одби да ја објави големината на целта на инвестицијата、Минимална инвестиција од индивидуални инвеститори ќе биде 50 000 американски долари

Регрутирање е Регистрација на ДИК. D ослободени、Со други зборови, фондот Bitcoin предложен од Skybridge Capital е、Средства достапни само за овластени инвеститори

Оваа апликација е、Поднесено приближно шест недели откако Скајбриџ Капитал ги информираше регулаторите за хартии од вредност за намерата да започне хеџ фонд поврзан со биткоин

Инвестициски фонд、Може да има долги и кратки позиции во дигиталните средства

Исто така、Нашата компанија и инвестициски фондови、Дигитални средства или технологија на дигитални средства (рудари на дигитални средства)、Технологија на плаќање、Дигитална безбедност、Или компании поврзани со сите или дел од (вклучително и размена на крипто)

Или на друг начин инвестирајте во хартии од вредност на компании со директна или индиректна изложеност на технологии што се појавуваат

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК
„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

Дали ги познавате инвеститорите и институционалните инвеститори кои стојат зад Bitcoin?

Дали знаеш Оние легендарни инвеститори?

Воведување на Биткоин од институционални инвеститори и компании、2020Се појави како една од најголемите приказни за оваа година

Легендарниот менаџер на хеџ фонд Пол Тудор onesонс、Квантниот фонд на Georgeорџ Солос(Познат како:Фонд на Сорос)Стенли Дракен Милер кој водеше、Имиња како што е Jimим Крамер, кој е познат и како водич број 1 за инвестиции во САД, стојат зад Биткоин.、Масовно заемно животно осигурување во име на Соединетите држави(Компанија за заемно животно осигурување во Масачусетс)И инвестициската компанија во Велика Британија „Рафер инвестмент компани“(Инвестициска компанија Руфер)Компаниите како оваа исто така влегуваат на пазарот

Од страната на инвестициската компанија、Микростратегија(Микро стратегија)、Плоштад, АД (плоштад)、Cypherpunk Holdings Inc., канадска инвестициска компанија управувана од Propoker, деветтата котирана компанија Bitcoin во светот.(Шифра панк)Даде значителен придонес во билансот на состојба во последните месеци

Патем, Cipher Punk Holdings, кој е котиран на Канадската берза, развива бизнис со паричници со крипто средства специјализирани за приватност како што се „Паричник Васаби“ и „Паричник Самурај“.。Исто така бизнисмен во Литванија, напредна ИТ земја、Антанас Гуга, исто така професионален играч на покер(Антанас Гуга)Дали е извршен директор

Скајбриџ Капитал не одговори веднаш на барањето за коментар по ова прашање.
「回答を控えるということは大々的にしたくない仕込みがまだ終えていないのか?それとも何かのプロジェクトを隠しもっているのだろうか?」という期待と憶測が膨らんでも不思議ではないPosted Articles Title : „US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК


Posted by : Глобална виртуелна валута / криптографска валута / нова веб-страница на глобален портал за меѓународна дигитална валута | Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

最終更新日 : 28-02-2021


|
Share
> Место за курација на криптовалути

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG