Цената на XRP падна за 24% за 24 часа кога размената започна да се брише од список

[Тажна вест] Цената на XRP падна за 24% за 24 часа кога размената започна да се брише од берзата Размена на криптовалути „Бинанс“ падна за 41%.

Цената на XRP падна за 24% за 24 часа кога размената започна да се брише од список

XRP(Бран)Цените паднаа за 24% за 24 часа кога размената започна да се брише

XRP(Бран)Цената е Binance во последните 3 дена(Бинанс)41% пад во

Цената на еден од највредните крипто средства во светот падна

Откако беше откриена тужбата на Комисијата за хартии од вредност на САД против Ripple、Некои размени веќе имаат XRP(Бран)Постои голема превираност на пазарот за виртуелни валути

Веста за тужбата на Комисијата за хартии од вредност на САД против Рипл излезе на виделина、XRP(Бран)Цената е Binance во последните 3 дена(Бинанс)Падна за 41% над и падна

Според CoinMarketCap、Вредноста на XRP токените падна за повеќе од 42% во последните 24 часа、Падна за повеќе од 63% од највисокиот 0,76 $ во последните 30 дена

Во моментов само 0,25 $

како резултат、Некои мали размени веќе имаат XRP(Бран)Неспособноста за трговија ќе претрпи значителни загуби за физичките сопственици и трговците со девизи.

До сега、3Две мали размена на виртуелни валути-OSL(OSL)、Бикова размена(Размена на морски клунови)、Крст кула(Крст кула)-Е、Дали привремено да го прекине тргувањето、XRP(Бран)Избришан е од проблемот со тргувањето и трансакцијата е откажана.

Како одговор на ова、Паднаа и цените на акциите на компаниите XRP

XRP на повеќе размени(Бран)Може да биде избришана

Според истакнат адвокат во индустријата за криптовалути、XRP(Бран)Наведени размени、Ако токенот се смета за безбеден、Дека постои ризик

Хејли Ленон, адвокатка која е партнер на адвокатската канцеларија Андерсон Кил(Хејли Ленон)Г.、Во него се наведува:

XRP(Бран)Се смета за хартии од вредност、Дали знаете кој е изложен на ризик? XRP(Бран)Дали сите наведени размени се”

XRP(Бран)Наведени размени, продажни канцеларии ...

Тоа е негативна приказна само со замислување.

Наместо XRP(Бран)Зарем не е потешко да се најде канцеларија за размена или продажба што не е наведена во списокот?

Josephозеф Грундфест, кој е исто така советник на Рипл, кој беше назначен за комесар на ДИК под администрација на Реган, кој беше 40-ти претседател на САД, рече:

„Без оглед на конечната одлука、Само започнете ја акцијата、Тоа ќе има сериозни последици за сопствениците на XRP “.

„Доколку се покаже дека ДИК има намера да покрене тужба、Брокерите ќе престанат да тргуваат со XRP од страв од правен ризик “.


ДИК(Комисија за тргување со хартии од вредност на САД)Е、Ripple ја плаќа размената、„XRP“ на платформата за размена(Бран)Тврдења за можност за „купување и продавање“

ДИК(Комисија за тргување со хартии од вредност на САД)Според официјалната тужба поднесена од、Ripple има договори со најмалку 10 дигитални платформи за тргување со средства.

“2017Во годината и 2018 година、Бран е исто така、Најмалку 10 дигитални платформи за тргување со средства (ниту една не е регистрирана во ДИК、Најмалку двајца имаат големи канцеларии во САД)、XRP(Бран)Потпиша договор за обезбедување на стимулации за тргување и тргување за

Бран、Плаќајте такси за овие платформи、Обично XRP(Бран) XRP на системот што го користи(Бран) Да може да купува и продава、Понекогаш тоа даваше поттик да се исполнат критериумите за обем на тргување”

XRP(Бран)Официјално се смета за хартии од вредност、Адвокатката Хејли Ленон(Хејли Ленон)Г.、Истакна дека 10-те размени наведени во тужбата веројатно носат најголем ризик

Бран неодамна、2Тој е проценет на 10 милијарди долари откако собра 100 милиони долари.、Токените на Ripple и XRP се технички различни、Ripple одржува значителен дел од пазарната вредност на валутата、Во еден момент самиот токен XRP беше наречен „бран“、Го споделив и логото со компанијата

Бран、XRP не е хартии од вредност、Тоа е всушност алатка за финансиски институции,、Големата нестабилност、Банките се двоумат дали всушност го прифаќаат овој токен

Од друга страна、XRP е наведен на многу размени на крипто средства、Опсегот на тужбата е проширен、Може да има уште поголемо влијание врз играчите кои тргуваат таму

Извршниот директор на Ripple, Бред Гарлингхаус / Ко-основач Крис Ларсен „Борба се активно“

Бред Гарлингхаус, извршен директор на Ripple(Куќа за лужење крв)Г.、Коосновач и бизнисмен Крис Ларсен(Крис Ларсен)Тој рече дека „ќе се бори агресивно“ за да го „докаже нашиот случај“.

Бред Гарлингхаус(Куќа за лужење крв)Тој исто така наведува

„Сосема погрешно во факт и закон“

„Уверен сум дека на крајот ќе победам пред неутралниот истражувач за утврдување факти.

Бред Гарлингхаус(Куќа за лужење крв)Г.、ДИК(Комисија за тргување со хартии од вредност на САД)Постои и опција за индивидуално помирување со、Тие потенцираа дека решиле да не ја следат таа рута

поради таа причина、XRP(Бран)Формално да се заклучи дали е хартии од вредност、Finalе биде потребна конечна судска одлука во САД

На некои размени、Додека не се донесе официјално судско решение、Се чини дека тргувањето засега ќе биде прекинато

Азиските институционални инвеститори спроведуваат билатерални трансакции * OTC трансакција (преку шалтер), OSL, размена на криптовалута, го наведува следново.

“Ripple Labs Inc. и двајца нејзини директори се предмет на мерки за спроведување од страна на Комисијата за хартии од вредност на САД、Сите $ XRP на платформата OSL(Бран)Депозитите и услугите за тргување запреа”

* OTC трговија:виртуелната валутаДа тргувате еден-на-еден без да посредувате во размената на

XRP изложени на ризик(Бран)Ситуација „Направи или умри“

Од техничка гледна точка、Трговци、XRP(Бран)Мора да отскокнува силно на сегашните нивоа околу 0,35 УСД

Или кажете дека се во ситуација „направете или умрете“ каде треба да се соочат со повеќе спуштања

0.35Под доларот、2020Веројатно ќе се намали значително на нивоата на почетокот на годината

Сепак、Не можете да негирате палијативен митинг

Иако не е пазарната фраза „купи сламена капа во зима“、Мислам дека има многу трговци со XRP (бранување) кои препознаваат дека нурнувањето е најдобро место за купување.

Повторно се издигнува и паѓа како бесмртна птица

XRP (бранување) стана егзистенција како „живее или умре?“, Што е исто така симбол на криптовалутата.

Доминацијата на Биткоин ја достигнува највисоката година за време на падот на XRP

Доминацијата на Биткоин ја достигнува највисоката година за време на падот на XRP、Супериорноста на виртуелната валута Биткоин се зголемува

Патем, виртуелна валута (криптографско средство) Биткоин (БТК)、23Дневно падна на 22 800 долари、24,000Се издигна со громогласна брзина кон отпорот на доларот

Се чини дека се одржува нестабилноста на биткоинот

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!