Bitcoin(БТК)Дали е највисоката цена досега, кралот на дигиталното злато во светот на крипто средства и најголемата компанија за плаќање Paypal(PayPal)Дали влијанието врз пазарот и водењето на финансискиот пазар е многу нахакан

Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега(PayPal)И Дигиталното злато влијае на пазарот и го движи супер нахакан финансискиот пазар

Bitcoin(БТК)Дали е највисоката цена досега, кралот на дигиталното злато во светот на крипто средства и најголемата компанија за плаќање Paypal(PayPal)Дали влијанието врз пазарот и водењето на финансискиот пазар е многу нахакан

Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега(PayPal)И Дигиталното злато влијае на пазарот и го движи супер нахакан финансискиот пазар

Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега(PayPal)И Дигиталното злато влијае на пазарот и го движи супер нахакан финансискиот пазар

金融業界に革命を起こした仮想通貨(クリプトカレンシー)ビットコインは、2017年後半~2018年前半にかけて人気と知名度をあげました

今ではほとんどビットコインという名前を聞いたことがないという人は存在しないのではないでしょうか?

2020年12月17日には、ビットコインが過去最高の23,000$を記録

ビットコインは再び注目を集める存在となっています

2020Биткоинот достигна рекордно високо ниво на 17 декември 2014 година
Bitcoin графикон Bitcoin достигнува рекордни достигнувања на 17 декември 2020 година

Макроекономскиот фактор што ја зголеми цената на Биткоин е、Продолжуваат политиките за монетарно олеснување на централните банки ширум светот.

На позадината на ќор-сокак на економската состојба поради избувнувањето на новиот вирус корона、Инвеститорите очигледно ги префрлаат средствата кон дигитални средства бидејќи заштитува инфлацијата

Тоа ја зголемува неговата вредност како дигитално средство што заштитува инфлација

Гигант за плаќање Paypal(PayPal)Цената на акциите е на 14 декември 2020 година、Ажурирана највисоката цена досега

Крал на крипто средства Дигитално злато Bitcoin(БТК)Дали е највисоката цена досега Paypal, најголемата машка компанија за плаќање што има влијание на финансискиот пазар(PayPal)
Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега Paypal, најголемата машка компанија за плаќање што има влијание на финансискиот пазар(PayPal)

PayPal(PayPal)Започна ексклузивно тргување со виртуелна валута во Соединетите држави по 12 ноември 2020 година、Цената на акциите порасна за 17%

Покрај тоа, NASDAQ, чијшто центар е акциите на технологијата, порасна за 6,5%, а S & P500, кој има многу големи залихи, порасна за 3,5%.

PayPal(PayPal)Потоа、4Ние се справуваме со разни видови на виртуелни валути

Bitcoin、Ethereum、Bitcoin готовина、Со 4 типа лесни монети、2021На почетокот на годината、PayPal(PayPal)Околу 26 милиони компании ширум светот кои ја користат услугата ќе можат да купуваат користејќи виртуелна валута

Од оваа објава、Виртуелната валута влегува во растечки пресврт

Анализирано е дека купувањето на PayPal на голема количина виртуелна валута на почетокот на новата услуга е еден од факторите за зголемувањето на цените на акциите.

(1)Досега, тргувањето со виртуелна валута за инвестициски цели беше активно,、Функцијата како „валута“ за плаќање беше ограничена

(2)PayPal(PayPal)Ако имплементирате шопинг користејќи 4 вида виртуелни валути、Функцијата за плаќање ќе биде значително подобрена

(3)MasterCard и VISA, најголемите светски компании за кредитни картички、Зајакнување на соработката со компании поврзани со виртуелна валута

Најголемите светски компании за кредитни картички MasterCard и VISA исто така ја забрзуваат и зајакнуваат соработката со компании поврзани со виртуелна валута
Најголемите светски компании за кредитни картички MasterCard и VISA исто така ја забрзуваат и зајакнуваат соработката со компании поврзани со виртуелна валута

Некои аналитичари、Тврдења дека зголемувањето на цените на Bitcoin има позитивно влијание врз изгледите на Paypal

И обратно、Може да се каже дека Paypal има позитивно влијание врз Bitcoin, според неодамнешните податоци.、PayPal можеби освои 70% од ново-минираните биткоини

PayPal(PayPal)Е、2021Планови за проширување на услугите за виртуелна валута ширум светот на почетокот на годината

Даниел Шулман на компанијата(И Шулман)извршен директор、PayPal вели дека е само прашање на време кога ќе започне да ги поддржува дигиталните валути на централната банка

Square и Paypal возат позитивен пазар на криптовалути

Square, која работи со апликацијата за паричник „Cash App“ за паметни телефони,、Продажбата поврзана со биткоин достигна рекордно високо ниво од 1 милијарда долари во третиот квартал

од друга страна、PayPal ги објави плановите за услуги со крипто средства во октомври、Бидејќи имаше поголема побарувачка отколку што се очекуваше、Одлучи да започне услуга порано од првично планираното

Побарувачката за биткоини од институционални инвеститори е исто така силна Пазарот за фјучерси на биткоини за трговска размена во Чикаго доживува рекорден раст

Инвеститорите сакаат Bitcoin да расте понатаму、Продолжување на трендот на пораст、Во иднина ќе бидат погодени од широк спектар на инвеститори

Рече Алфред Ф. Кели, извршен директор на Виза, кој претходно беше негативен како платежно средство、„Пазарот на биткоин стана пазар со многу нови учесници.“ „Верувам дека иднината на криптографијата е сигурна“.

Аналитичар на криптовалути、Бидејќи институционалните инвеститори и малопродажните пари се влеваат на пазарот на биткоин、Тековниот тренд на пораст е опишан како „здрава состојба“

Square и Paypal, најголемите американски услуги за плаќање、Willе продолжи да служи како канал за индивидуални инвестициски фондови да се влеваат во Биткоин.

Пандемијата на новиот вирус на корона може да има големо влијание врз цените на биткоинот

Нов коронавирус(ковид19)Корелација на пандемија со цена Bitcoin
Нов коронавирус(ковид19)Корелација на пандемија со цена Bitcoin

Исто како што пандемијата на новиот коронавирус брзо го смени начинот на работа и живеење.、Најверојатно, неочекуваните настани немаат експлозивно влијание врз трговијата со криптовалути

Во март, кога се прошири пандемијата на новиот вирус на корона низ целиот свет、Иако цената е преполовена за само еден ден、Оттогаш, моментумот на нагорниот тренд продолжи да се зајакнува

Да се ​​биде на безбедна страна、Можеби е добра идеја повторно да го бркате Биткоин

Биткоинот се зголемува исклучително од почетокот на годинатаPosted Articles Title : Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега(PayPal)И Дигиталното злато влијае на пазарот и го движи супер нахакан финансискиот пазар


Posted by : Глобална виртуелна валута / криптографска валута / нова веб-страница на глобален портал за меѓународна дигитална валута | Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

最終更新日 : 28-02-2021


|
Share
> Место за курација на криптовалути

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG