Ворен Бафет, Бог на инвестициите)Неговиот метод на краткорочно тргување „Ако одите нагоре, продадете со алчност“ „Ако одите надолу, купете со страв“ „Купете со страв и продадете со алчност“

Bitcoin(БТК) Развој на пазарот што влегува во невидено ниво на „препродажба“, но може да заврши со пробив на подемот и пробивот Кој е индексот на проценка?

Ворен Бафет, Бог на инвестициите)Неговиот метод на краткорочно тргување „Ако одите нагоре, продадете со алчност“ „Ако одите надолу, купете со страв“ „Купете со страв и продадете со алчност“

Bitcoin(БТК) Развој на пазарот што влегува во невидено ниво на „препродажба“, но може да заврши со пробив на подемот и пробивот Кој е индексот на проценка?

Вие сте мерка за психологијата на пазарот на Биткоин

Bitcoin(БТК)Дали го знаете индексот на проценка на чувството на прегревање на пазарот?

Индекс на крипто страв и алчност = Индекс на ужас и желба(индекс)

Циклус на страв од алчност = Циклус на страв и желба

RSI е техничка анализа на типични индикатори засновани на осцилатор кои одредуваат преголемо купување / препродажба

Bitcoin(БТК)Каква е моменталната состојба на пазарот? На кој ценовен опсег и насока се движите во иднина? Би сакал да објаснам。

Bitcoin(БТК)Опсег на пазарната цена、Развој на пазарот што може да заврши со пауза во порастот

2021Од 14 јули 2014 година, Биткоин(БТК)Е на невидено ниво на „препродажба“。

Bitcoin(БТК) Влегува во невидено ниво на „препродажба“ и пазарот со долг дострел продолжува。Меѓу многу инвеститори、Биткоинот е препродаден、Некои веруваат дека продажбата ќе доведе до понатамошна продажба и значителен пад на цената.。

Bitcoin(БТК)Технички аналитичари предвидуваат пад на цените во средината на мај 2021 година : Кети Стоктон(Кети Стоктон)Но、Тековен Bitcoin(БТК)Пазарот на палета веројатно ќе се расипе нагоре。

Управување со инвестициски ризик и инвестициски пазар преку техничка анализаможност,„Fairlead Strategies“ кои ќе ви помогнат да откриете можности за инвестирање(Стратегии за Fairlead, ДОО)Кети Стоктон, основач и управен партнер(Кети Стоктон)Е、2021Во извештајот објавен на 12.05.2014 г.、„Иако е неутрален кон самата рамна фаза、Мислам дека е поверојатно да биде во фаза нагоре отколку во фаза на надолу “.。

Гледајќи во хистограмот MACD、„Среднорочниот импулс се подобрува“, рече Кети Стоктон.(Кети Стоктон)Вели г.。

Bitcoin(БТК)Од крајот на мај е во опсег од 30 000 до 40 000 УСД、Опсегот дополнително се стесни во последните две недели, но има и големи движења и можно е пазарот да стане нахакан.。

Хистограмот MACD на неделната табела (индикатор за јачината на трендот и промената) е、2021Дното излезе во средината на јуни、Свртувајќи се да се крене。

Кети Стоктон(Кети Стоктон)Е „биткоин(БТК)Се продава на среден рок、Тоа е рамен потег над 30 000 УСД(опсег)Произведува、Bitcoin(БТК)Тоа претставува силна поддршка за нас “.。

Кети Стоктон(Кети Стоктон)、Последователно над движечкиот просек од 50 дена (MA) од 35.500 УСД во координирано универзално време (UTC)、Потврден е пробив на горната страна。Ако тоа се случи、Тоа го отвора патот кон следната линија на отпор, околу 44.000 УСД.。

Под 30 000 американски долари што долго време се одржуваа на железниот wallид како потпора、Покрај тоа, постои можност продажбата да стане табела што предизвикува продажба.、Кети Стоктон(Кети Стоктон)Ја покажува идејата дека „нема да падне под 30.000 УСД“。

Имплицирајќи го летниот пазар на овенат! ?? „Биткоин(БТК)Се тргува 24 часа на ден, 365 дена во годината、Трговците не се! Особено за оние кои имаат вила! „

Летото доаѓа на Северната хемисфера、Ова може да биде една од причините зошто пазарот на крипто средства губи интензитет。

Во текот на летото, бројот на учесници во финансиски трансакции се намалува, а најверојатно ќе се појави феноменот на максимална пазарност наречен „пазар на летно венење“.。

Луѓето низ целиот свет се на летен одмор(летен одмор)Кога ќе влезете、Движењата на финансиските пазари забавуваат, трансакциите на финансиските пазари се намалуваат, а финансиските пазари имаат тенденција да бидат тивки и движењата на цените да бидат мали.。

ова„Летен венечен пазар“Рече。

Изградба и анализа на модели за прогноза кои ја формираат основата на плановите за управување со средства на финансиските институции、„Стаклен јазол“ кој е блокчејн и ресурс за анализа на синџири(Стаклен јазол)Е、Опишан пазарот на Биткоин како „импресивно тивок“。

Bitcoin(БТК)Обемот на тргување се намалува、Компанија за финансиски услуги за дигитални средства "EQONEX"、Неодамна、Мислам дека барем дел од причината е што институционалните инвеститори кои влегоа во просторот за крипто средства, земаат летен одмор.。

„EQONEX“ во билтен со датум 12 јули、„2020 и 2021 година беа годините кога институционалните инвеститори влегоа во крипто средства“, им честитавме и ги поддржавме.。Но, „заборавивме да кажеме една работа。Луѓе кои работат во големи финансиски институции、Обожавам летен одмор “, рече тој, свесен за пазарот на летно овенување.。

„Биткоин(БТК)Се тргува 24 часа на ден, 365 дена во годината、Трговците не се! Особено за оние кои имаат вила! „

Bitcoin(БТК)Кој е индексот на проценка? Ворен Бафет, Бог на инвестициите)Неговиот метод за краткорочно тргување „Ако одите нагоре, продадете со алчност“ „Ако одите надолу, купете со страв“ „Купете со страв и продадете со алчност“ Време за вежбање на метод на краткорочно тргување со висока стапка на победа


Светскиот милионер Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Еден од неговите цитати

Ворен Бафет, Бог на инвестициите(Ворен Едвард Бафет)Неговиот метод на краткорочно тргување: „Купи со страв“ ако падне „Продај со алчност“ „Купи со страв и продај со алчност“ Време е да се примени во пракса стратегија која работи засекогаш заснована врз човечката етологија. Можеби。

Покрај тоа, високата стапка на победа краткорочно тргување метод на "работ се раѓа од страв и алчност!" Е позната стратегија на пазарот.。

Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Инвестициската религија за инвестирање е „плашена кога другите се алчни“、Биди алчен кога другите се плашат “.、Направивме огромно богатство создавајќи репродуктивни методи засновани на ова верување.。

Сепак、Често го слушам овој збор、Не е лесно да се направи。врз тие докази、Втор Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Сè уште не се појавил。

Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Ако подлабоко ја разгледате суштината на вашата инвестиција、Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Може да се каже дека никој не го разбира човечкото однесување толку многу како。

Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Е、Целосно разберете дека луѓето стануваат ирационални кога се под стрес、Тоа разбирање добро се користи во инвестициите.。Овозможува да го репродуцира својот метод при краткорочно тргување。

Ворен Бафет, Бог на инвестициите(Ворен Едвард Бафет) наКои се вашите инвестициски верувања?

Страв、Создадете предност во трговијата。

② Колку повеќе страв има на пазарот、Работ станува поголем。

③ ③елбата создава и предност。

④ Медиуми и влијатели、Влијае на многу трговци и инвеститори、Го зголемува стравот и алчноста。

⑤ Страв од изгубена можност (губење на профитабилна шанса)、Тоа е силна емоција вградена во некоја личност.、Ова е предност за купувачот。

Бафет „Купи со страв、Пристапот на „продажба со алчност“、политички、Економија、Без оглед на технолошките промени、За последниот четвртина век、Работи добро。


Светскиот милионер Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Г.、Купувајте кога стравот е голем、Таа продажба кога е алчна е најдобриот начин за трговија、Лице кое е потврдено со огромна количина тестови и примери.。

Предноста на овој метод е、21Како што можете да видите од преживеаните бурни времиња на векот、Continueе продолжи долго во иднина。

Ворен Бафет(Ворен Едвард Бафет)Инспириран од г.、Bitcoin(БТК)Дури и во трговијата, „купувањето со страв“ засновано врз однесувањето на човекот、Се соочуваме со одлична можност да воспоставиме свој краткорочен метод на тргување со „продажба со алчност“。

Ворен Бафет, Бог на инвестициите)Неговиот метод на краткорочно тргување „Ако одите нагоре, продадете со алчност“ „Ако одите надолу, купувајте со страв“ „Купувајте со страв и продавајте со алчност“ Висока стапка на добивка Краткорочен метод на тргување Можеби е време да се стави во практикувајте ја стратегијата во трговијата со криптовалути。

Bitcoin(БТК) Влегуваме во невидено ниво на „препродажба“, но има големи шанси да заврши со пауза во порастот, нели? Покрај тоа, може да се каже дека е потребно да се обрне големо внимание на пресудата за колапсот и дното заради застрашувачката продажба, што е исто така магичен циклус во кој продажбата повикува на продажба.。

некласифицирани8 најнови статии

> Место за курација на криптовалути

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!