Cryptocurrency БТК цена паѓа под 33.000 $ поддршка и Bitfinex шорцеви пренапони над 5000 БТК

[Crash] Цената на криптовалутата БТК (Bitcoin) паѓа под критичната поддршка од 33.000 $ Bitfinex(Bitfinex)Кратките позиции рапидно се зголемуваат

Cryptocurrency БТК цена паѓа под 33.000 $ поддршка и Bitfinex шорцеви пренапони над 5000 БТК

Cryptocurrency БТК цена паѓа под 33.000 $ поддршка и Bitfinex шорцеви пренапони над 5000 БТК

Биткоин (БТК) за да тестира поддршка за 31 000 УСД

Биткоин (БТК)、7Поддршка под 33.000 УСД на 8 март。

Некои трговци、Сугерира дека следниот чекор ќе биде да се испроба поддршка од 31.000 УСД。

Според податоците на Cointelegraph Markets Pro и TradingView、БТК / УСД падна на ниво од 32.000 УСД на 8 јули。

Оваа есен、Биткоинот (БТК) има значително ниво на отпорност од 35.000 УСД(отпор)Откако не можев да се пробијам。Од ова、Биткоинот влегува во следната фаза на дистрибуција на Виков、39,000Постои ризик да се надмине нахаканото сценарио на Биткоин (БТК) дека може да се претвори во близина на доларот。

Трговец со криптовалути Мајкл ван де Поп(Мајкл ван де Поп)Е、„Со губење на 33.000 УСД、31,000Очекуваме да се искачиме до 31.400 американски долари “.

“Популарен трговец Мајкл ван де Поп(Мајкл ван де Поп)Е、Непосредно пред да започне падот, „го загуби опсегот од 33K долари、31Гледам 31,4 илјади фунти “.。

Трговец со криптовалути Мајкл ван де Поп(Мајкл ван де Поп)Е、„Со губење на 33.000 УСД、31,000Очекувам да се качам до 31.400 долари “.。

БТК / УСД го погоди Bitstamp со ниско ниво од 32.490 долари、32,500Орбитирање околу доларот、Нестабилноста покажува дека закрепнувањето е сè уште можно во рамките。

За време на објавувањето на статијата、Bitstamp(Bitstamp)Откако погоди ниско ниво од 32.490 долари на、32,500Се движи во опсегот на доларот。

Bitfinex(Bitfinex)Кратката позиција се искачи на 160% за неколку часа

Новинарот на криптовалутата, Колин Ву(Колин Ву)Е、Размена на криптовалути Bitfinex、Непознат кит се обиде да скрати над 5.000 БТК、Тој посочи дека се создаде нов притисок во продажбата за неколку часа.。

Овој мистериозен корисник на Bitfinex、Поставивме кратка позиција од најмалку 5219 БТК、Ова е ако 1 БТК вреди 33.000 УСД、1Вреди 737 милиони долари。

„Според податоците на„ Дата Миш “、Од 13:00 часот по време на Пекинг、Сметка (или институција) позајми Биткоин од Bitfinex и направи силна кратка позиција “, рече новинарот на крипто-средствата, Колин Ву.(Колин Ву)Дали известува。

15:03Од овој пат, позајмивме вкупно 5219 БТК и овој број сè уште се зголемува.。

Повеќето кратки позиции се незаштитени。

За време на објавувањето на статијата、Вкупните кратки позиции на Bitfinex、Зголемен за 160% за околу 2 часа。

Како и да е、Бројките на бибит покажуваат дека шорцевите Bitfinex се скоро во рамнотежа со долгите。

Големите шорцеви од китови овој пат не се нови или необични.。

Како што објави Coin Telegraph, медиум за вести за криптовалути、6Однесувањето на трговците варира и на Месечината、6На 25-ти март, имаше сцена кога обложувалниците за 15,000 БТК беа преплавени поради ново паѓање на цената.。

Следниот ден、Новопроверена поддршка за БТК / УСД за 30 000 УСД。

некласифицирани8 најнови статии

> Место за курација на криптовалути

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!