JP Morgan Bitcoin "overbought" tapi emas(emas)Diprediksi nguseup dana ti

JP Morgan Bitcoin "overbought" tapi emas(emas)Diprediksi nguseup dana ti

Bitcoin nyaéta emas(emas)Diprediksi nguseup artos dina biaya

JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Numutkeun ka analis、Investor institusional kedah tetep mésér pikeun ngahindaran harga anu turun、Prospékna rosy sareng bullish

Bitcoin nyaéta emas(emas)Ramalan yén éta bakal nguseup artos dina biaya

Investor institusional tiasa ngadorong harga Bitcoin (BTC)、Sareng JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Laporan klaim anyar

Dina koméntar anu dikutip ku Bloomberg dina 18 Désémber 2020、JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Strategist, dipimpin ku Nikolaos Panigilt Zogru, nambihan kana ramalan anyar ngeunaan peran kahareup investor institusional di Bitcoin.

JP Morgan Bitcoin "overbought" tapi emas(emas)Diprediksi nguseup dana ti
JP Morgan Bitcoin "overbought" tapi emas(emas)Diprediksi nguseup dana ti

JP Morgan "Bitcoin nyaéta “Overbought”

JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)numutkeun kana、Aliran dana anu gedé bulan ieu、Kedah teras-terasan nyingkahan panyesuaian harga

Téori anu aya hubunganana sareng paningkatan harga énggal、Investor institusional mésér over-the-counter、Kaasup nguseup persediaan anu sayogi

Ieu disebut krisis likuiditas、Dicarioskeun yén kacenderungan janten langkung kuat saurna waktos.、Analis anu sanés dina minggu ieu nyatakeun yén siklus ieu tiasa ngirangan pasar bula di Bitcoin salamina.

Nanging、JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Pikeun、Anu mésér mangrupikeun skénario anu sabalikna:Anjeun kedah tetep gancang pikeun nyingkahan karugian

ayeuna、131Ngeunaan Grayscale, dana cryptocurrency AS anu ngatur $ 100 juta dina aset crypto、Maranéhna nyaéta、Kusabab skala aliran masukna ageung teuing、"Kalintang ageung pikeun ngamungkinkeun para padagang moméntum mundur posisi、Anjeun moal tiasa nyiptakeun dinamis harga négatip awét. "

sanaos、Indéks kakuatan relatif Bitcoin (RSI) parantos naék luhur 70、Saatos éta, éta masih "overbought" dina tingkat harga ayeuna sakitar $ 24,000.、Kusabab turunna harga dina Senén、RSI parantos murag di handapeun ambang ieu

JP Morgan nyarios "Bitcoin nyaéta “Overbought”Némbongkeun pintonan



Posted Articles Title : JP Morgan Bitcoin "overbought" tapi emas(emas)Diprediksi nguseup dana ti


Dipasang ku : Mata Artos Global Global / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global | Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

最終更新日 : 05-03-2021






|
Share
> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG