JP Morgan Bitcoin është "i blerë shumë" por ari(ari)Parashikohet të thithë fonde nga

JP Morgan Bitcoin është "i blerë shumë" por ari(ari)Parashikohet të thithë fonde nga

Bitcoin është ari(ari)Parashikohet të thith para në kurriz të

JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Bashkë)Sipas analistëve、Investitorët institucionalë duhet të vazhdojnë të blejnë për të shmangur rënien e çmimeve、Pamja është rozë dhe e fortë

Bitcoin është ari(ari)Parashikon se do të thithë para në kurriz të

Investitorët institucionalë mund të shtyjnë çmimin e Bitcoin (BTC)、Dhe JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Bashkë)Raporti i ri pretendon

Në një koment të cituar nga Bloomberg më 18 dhjetor 2020、JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Bashkë)Strategu, i udhëhequr nga Nikolaos Panigilt Zogru, shtoi parashikimet e fundit në lidhje me rolin e ardhshëm të investitorëve institucionalë në Bitcoin.

JP Morgan Bitcoin është "i blerë shumë" por ari(ari)Parashikohet të thithë fonde nga
JP Morgan Bitcoin është "i blerë shumë" por ari(ari)Parashikohet të thithë fonde nga

JP Morgan "Bitcoin është “Blerje e tepërt”」

JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Bashkë)sipas、Fluksi i madh i fondeve të këtij muaji、Duhet të vazhdoni të shmangni rregullimet e çmimeve

Teoria lidhur me rritjen e fundit të çmimeve、Investitorët institucionalë blejnë pa recetë、Përfshin thithjen e furnizimeve në dispozicion

Kjo quhet krizë e likuiditetit、Thuhet se tendenca bëhet më e fortë me kalimin e kohës.、Një tjetër analist këtë javë pretendon se ky cikël mund të ushqejë tregun e demave në Bitcoin për një kohë të pacaktuar.

Sidoqoftë、JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Bashkë)Për、Blerësi është skenari i kundërt:Ju duhet të mbani ritmin për të shmangur humbjen

tani per tani、131Rreth Grayscale, një fond i kriptovalutave amerikane që administron 100 milion dollarë në aktive kripto、Ata janë、Për shkak se shkalla e hyrjes është shumë e madhe、"Shumë e madhe për të lejuar tregtarët e momentit të rikthejnë pozicionet、Ju nuk mund të krijoni një dinamikë të qëndrueshme negative të çmimeve ".

përkundër、Indeksi i forcës relative të Bitcoin (RSI) është rritur mbi 70、Pas kësaj, ajo është ende "e blerur" me nivelin aktual të çmimit prej rreth 24,000 dollarë.、Për shkak të rënies së çmimit të hënën、RSI ka rënë nën këtë prag

JP Morgan thotë "Bitcoin është “Blerje e tepërt”Tregon pamjenPosted Articles Title : JP Morgan Bitcoin është "i blerë shumë" por ari(ari)Parashikohet të thithë fonde nga


Posted by : Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Valuta e Re Ndërkombëtare e Portalit Global të Valutës Ndërkombëtare | Gvmg - Global Viral Marketing Group

最終更新日 : 08-03-2021


|
Share
> Faqja e kurimit të kriptomonedhave

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG