Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po kalojnë në epokën e bitcoin Pjesa 3

Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po kalojnë në epokën e bitcoin Pjesa 3

DeFi(Financa e decentralizuar) Pritjet për të ardhmen

DeFi(Financa e decentralizuar)Cfare eshte Cfare eshte

DeFi(Financa e decentralizuar). Finance Financa e Decentralizuar:DeFi)、Një ekosistem financiar i ndërtuar në një rrjet blockchain

Banka Zvicerane SEBA ka karakteristika unike

Dollar amerikan、Dollari Hong Kong、Përdorimi i shumë monedhave të ligjshme të tilla si dollarë Singapori、Bitcoin、Ethereum、Ju menjëherë mund të tregtoni monedha virtuale të tilla si Stella Rumen

Ju mund të hapni një llogari në rreth 15 minuta me telefon. Nëse jeni një investitor i kualifikuar、Ju nuk keni pse të shkoni në Zvicër, "thotë CEO i SEBA Guido Bühler.(Guido Buehler)Thotë

Ekziston një aspekt i domosdoshëm për biznesin bankar、Ruajtja e çelësit privat të klientit

Byrek me mjedër mikro PC(Mjedër Pi)Drejtoni nyjën tuaj të Rrjetit të Rrufesë të ndërtuar më sipër、Black River Asset Management, i cili e quan veten një Libertarian(Menaxhimi i Aseteve të Lumit të Zi)Guy Schwarzenbach, themeluesi i(Guy Schwarzenbach)Per atë、Bankingu Bitcoin ka përfitime të sigurisë fizike、Qëndron për arsye

Guy Schwarzenbach, një i pavarur i Lirisë(Guy Schwarzenbach)Per atë、Bankingu në Bitcoin ka kuptim sepse ka përfitime të sigurisë fizike

Ai、Nuk dua të rrezikoj që dikush të vjedhë Bitcoin-in tim dhe të lëndohet

Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po kalojnë në epokën e bitcoin Pjesa 3
Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po kalojnë në epokën e bitcoin Pjesa 3

Guido Bühler(Guido Buehler)Z. "Shpresa ime është、Ne jemi ai Defi(Financa e decentralizuar)Të jemi në gjendje të zhvillojmë dhe shpërndajmë infrastrukturën ".

Guido Bühler(Guido Buehler)Sipas z.、SEBA i ri tashmë u shërben individëve dhe institucioneve të pasura në të gjithë botën, përveç Shteteve të Bashkuara.、Ajo gjithashtu u shërben disa startup-eve të bllokimit

Guy Schwarzenbach(Guy Schwarzenbach)Zoti、Burim i hapur DeFi i frymëzuar nga Maker DAO(Financa e decentralizuar) Platforma është、Ai shtoi se në fund të fundit ajo mund të siguronte infrastrukturë financiare të krahasueshme me publikun e gjerë dhe 1% të njohur.

"Shpresa ime është、Ne jemi ai DeFi(Financa e decentralizuar) Të jemi në gjendje të zhvillojmë dhe shpërndajmë infrastrukturën ".

Shpresa ime është、Të tilla DeFi(Financa e decentralizuar) Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe të sigurojë infrastrukturë、Ndërsa tregu piqet、Shpresoj që standardet të dalin natyrshëm ".

Dhe Guy Schwarzenbach(Guy Schwarzenbach)A po fliste me z.

> Faqja e kurimit të kriptomonedhave

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG