Warren Buffett, Zoti i Investimeve)Metoda e tij e tregtimit afatshkurtër "Nëse shkon lart, shes me lakmi" "Nëse zbret, blen me frikë" "Bli me frikë dhe shes me lakmi"

Bitcoin(BTC) Zhvillimi i tregut që po hyn në një nivel të paparë "të shitur" por mund të përfundojë me një thyerje të ngritjes dhe përparimit Cili është indeksi i gjykimit?

Warren Buffett, Zoti i Investimeve)Metoda e tij e tregtimit afatshkurtër "Nëse shkon lart, shes me lakmi" "Nëse zbret, blen me frikë" "Bli me frikë dhe shes me lakmi"

Bitcoin(BTC) Zhvillimi i tregut që po hyn në një nivel të paparë "të shitur" por mund të përfundojë me një thyerje të ngritjes dhe përparimit Cili është indeksi i gjykimit?

Ju jeni një matës i psikologjisë së tregut Bitcoin

Bitcoin(BTC)A e dini indeksin e gjykimit të ndjenjës së mbinxehjes së tregut?

Indeksi i frikës dhe lakmisë së kriptës = Indeksi i tmerrit dhe dëshirës(indeksi)

Cikli i frikës nga lakmia = Cikli i frikës dhe dëshirës

RSI është një analizë teknike e treguesve tipikë të bazuar në oshilator që përcaktojnë blerjen / shitjen e tepërt

Bitcoin(BTC)Cila është situata aktuale e tregut? Për çfarë diapazoni dhe drejtimi çmimesh po shkoni në të ardhmen? Unë do të doja të shpjegoja。

Bitcoin(BTC)Çmimi i tregut、Zhvillimi i tregut që mund të përfundojë me një ndërprerje të rritjes

2021Që nga 14 korriku 2014, Bitcoin(BTC)Atshtë në një nivel të paparë "të shitur"。

Bitcoin(BTC) Ajo po hyn në një nivel të paparë "të shitur" dhe tregu me rreze të gjatë vazhdon。Midis shumë investitorëve、Bitcoin është shitur tej mase、Disa besojnë se shitja do të çojë në shitje të mëtejshme dhe një rënie të konsiderueshme të çmimit.。

Bitcoin(BTC)Analistët teknikë parashikojnë rënien e çmimeve në mes të majit 2021 : Katie Stockton(Katie Stockton)Por、Bitcoin aktual(BTC)Tregu i gamës ka të ngjarë të prishet në rritje。

Menaxhimi i rrezikut të investitorëve dhe tregu i investimeve përmes analizave teknikemundësi,"Strategjitë Fairlead" për t'ju ndihmuar të zbuloni mundësi investimi(Strategjitë Fairlead, SH.PK)Katie Stockton, Themeluese dhe Partnere Menaxhuese(Katie Stockton)Është、2021Në raportin e lëshuar më 12 maj 2014、"Edhe pse është neutral ndaj vetë fazës së sheshtë、Unë mendoj se ka më shumë të ngjarë të jetë në fazën lart sesa në fazën poshtë ".。

Duke parë histogramin MACD、"Vrulli afatmesëm po përmirësohet," tha Katie Stockton.(Katie Stockton)Thotë z。

Bitcoin(BTC)Ka qenë në intervalin prej 30,000 deri në 40,000 $ që nga fundi i majit、Diapazoni është ngushtuar më tej në dy javët e fundit, por ka edhe lëvizje të mëdha dhe është e mundur që tregu të kthehet në bullish.。

Histogrami MACD i grafikut javor (një tregues i forcës dhe ndryshimit të trendit) është、2021Përfundoi në mes të qershorit、Duke u kthyer për t'u ngritur。

Katie Stockton(Katie Stockton)"Shtë "bitcoin(BTC)Oveshtë shitur në periudhën afatmesme、Shtë një lëvizje e sheshtë mbi 30,000 dollarë(varg)Po prodhon、Bitcoin(BTC)Ajo formon një mbështetje të fortë për ne ".。

Katie Stockton(Katie Stockton)、Rradhazi mbi mesataren lëvizëse 50-ditore (MA) prej 35,500 $ në Koordinimin Universal të Koordinuar (UTC)、Ndërprerja e sipërme është konfirmuar。Nëse kjo ndodh、Ai hap rrugën për në vijën tjetër të rezistencës, rreth 44,000 dollarë.。

Nën 30,000 dollarë që janë mbajtur prej kohësh në mur hekuri si një mbështetje、Përveç kësaj, ekziston një mundësi që shitja të bëhet një tabelë që indukton shitjen.、Katie Stockton(Katie Stockton)Tregon idenë se "nuk do të bjerë nën $ 30,000"。

Duke nënkuptuar tregun e venitjes verore! ?? "Bitcoin(BTC)Tregtohet 24 orë në ditë, 365 ditë në vit、Tregtarët nuk janë! Sidomos për ata që kanë një vilë! "

Vera po vjen në Hemisferën Veriore、Kjo mund të jetë një nga arsyet pse tregu i aktiveve kripto po humbet vrullin。

Në verë, numri i pjesëmarrësve në transaksionet financiare zvogëlohet, dhe fenomeni i maksimës së tregut i quajtur "tregu i venitjes së verës" ka të ngjarë të ndodhë.。

Njerëzit në të gjithë botën janë me pushime verore(pushime verore)Kur të hyni、Lëvizjet e tregut financiar ngadalësohen, transaksionet në tregjet financiare zvogëlohen dhe tregjet financiare priren të jenë të qeta dhe lëvizjet e çmimeve priren të jenë të vogla.。

kjo"Tregu i venitjes verore"Thuaj。

Ndërtoni dhe analizoni modelet e parashikimit që formojnë bazën e planeve të menaxhimit të pasurive të institucioneve financiare、"Nyja e qelqit" e cila është një burim i analizës së zinxhirit dhe zinxhirit(Nyjë qelqi)Është、E përshkroi tregun Bitcoin si "jashtëzakonisht i qetë"。

Bitcoin(BTC)Vëllimi i tregtisë është në rënie、Kompania e shërbimeve financiare të aseteve dixhitale "EQONEX"、Kohët e fundit、Unë mendoj se të paktën një pjesë e arsyes është se investitorët institucionalë që kanë hyrë në hapësirën e aktiveve kripto po bëjnë pushime verore.。

"EQONEX" në një buletin datë 12 korrik、"2020 dhe 2021 ishin vitet kur investitorët institucionalë hynë në aktive kripto", i përgëzuam dhe i mbështetëm.。Por "kemi harruar të themi një gjë。Njerëzit që punojnë në institucione të mëdha financiare、Unë i dua pushimet verore ", tha ai, i vetëdijshëm për tregun e venitjes verore.。

"Bitcoin(BTC)Tregtohet 24 orë në ditë, 365 ditë në vit、Tregtarët nuk janë! Sidomos për ata që kanë një vilë! "

Bitcoin(BTC)Për çfarë është indeksi i gjykimit? Warren Buffett, Zoti i Investimeve)Metoda e tij e tregtimit afatshkurtër "Nëse shkon lart, shes me lakmi" "Nëse zbret, blen me frikë" "Bli me frikë dhe shes me lakmi" Koha për të praktikuar metodën e tregtisë afatshkurtër me normë të lartë fitimi


Milioneri Botëror Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Një nga citimet e tij

Warren Buffett, Zoti i Investimeve(Warren Edward Buffett)Metoda e tij tregtare afatshkurtër: "Bleni me frikë" nëse bie "Shisni me lakmi" "Bleni me frikë dhe shisni me lakmi" timeshtë koha për të vënë në praktikë një strategji që funksionon përgjithmonë bazuar në etologjinë njerëzore. Mbase。

Përveç kësaj, metoda e tregtisë afatshkurtër të fitimit të lartë të "avantazhit lind nga frika dhe lakmia!" Është një strategji e famshme e tregut.。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Besimi i investimeve për të investuar është "i frikësuar kur të tjerët janë lakmitarë"、Bëhu lakmitar kur të tjerët kanë frikë ".、Ne kemi bërë pasuri të mëdha duke krijuar metoda të riprodhueshme të bazuara në këtë besim.。

Sidoqoftë、Unë shpesh e dëgjoj këtë fjalë、Nuk është e lehtë për tu bërë。mbi ato prova、I dyti Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Nuk është shfaqur ende。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Nëse hidhni një vështrim më të thellë në thelbin e investimit tuaj、Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Mund të thuhet se askush nuk e kupton sjelljen njerëzore aq shumë sa。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Është、Kuptoni plotësisht se njerëzit bëhen irracionalë kur janë të stresuar、Ky kuptim është duke u përdorur mirë në investime.。E lejon atë të riprodhojë metodën e tij në tregtimin afatshkurtër。

Warren Buffett, Zoti i Investimeve(Warren Edward Buffett) eCilat janë besimet tuaja të investimeve?

Frika、Krijoni një avantazh në tregtinë。

② Sa më shumë frikë ka në treg、Buza bëhet më e madhe。

③ Dëshira krijon gjithashtu një avantazh。

④ Media dhe ndikuesit、Ndikon në shumë tregtarë dhe investitorë、Rrit frikën dhe lakminë。

⑤ Frika nga mundësia e humbur (humbja e shansit fitimprurës)、Shtë një emocion i fortë i ndërtuar në një person.、Kjo është avantazh për blerësin。

⑥ Buffett "Bleni me frikë、Qasja e "shitjes me lakmi"、politike、Ekonomia、Pavarësisht nga ndryshimet teknologjike、Për çerek shekullin e fundit、Workingshtë duke punuar mirë。


Milioneri Botëror Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Zoti、Bleni kur frika është e lartë、Kjo shitje kur lakmon është mënyra më e mirë për të tregtuar、Një person i cili është verifikuar nga një sasi e madhe testesh dhe shembujsh.。

Avantazhi i kësaj metode është、21Siç mund ta shihni nga mbijetesa e kohërave të trazuara të shekullit、Do të vazhdojë për një kohë të gjatë në të ardhmen。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Frymëzuar nga z、Bitcoin(BTC)Edhe në tregti, "blerja me frikë" bazuar në sjelljen njerëzore、Ne po përballemi me një mundësi të shkëlqyeshme për të krijuar metodën tonë tregtare afatshkurtër të "shitjes me lakmi"。

Warren Buffett, Zoti i Investimeve)Metoda e tij e tregtimit afatshkurtër "Nëse shkon lart, shes me lakmi" "Nëse zbret, blen me frikë" "Bli me frikë dhe shes me lakmi" Shkalla e lartë e fitimit Metoda e tregtisë afatshkurtër Mund të jetë koha të vendoset praktikoni strategjinë në tregtinë e kriptovalutave。

Bitcoin(BTC) Ne jemi duke hyrë në një nivel të paparë "të shitur", por ka një mundësi të mirë që ajo të përfundojë me një ndërprerje të rritjes, apo jo? Për më tepër, mund të thuhet se është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje e madhe gjykimit të kolapsit dhe fundosjes për shkak të shitjes së dëshpëruar, e cila është gjithashtu një cikël vicioz në të cilin shitja bën thirrje për shitje.。

> Faqja e kurimit të kriptomonedhave

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!