KATEGORIA

Black River Asset Management LLC(Menaxhimi i Aseteve të Lumit të Zi)

  • 01/02/2020

Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po kalojnë në epokën e bitcoin Pjesa 3

Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po zhvendosen në epokën e bitcoin Pjesa 3 DeFi(Financa e decentralizuar) Pritjet për të ardhmen Kjo mundësi DeFi(Financa e decentralizuar)Cfare eshte Cfare eshte DeFi(Financa e decentralizuar). Finance Financa e Decentralizuar:DeFi)、Një ekosistem financiar i ndërtuar në një rrjet blockchain Zviceran SEBA Bank ka karakteristika unike dollarë amerikanë、Dollari Hong Kong、Përdorimi i shumë monedhave të ligjshme të tilla si dollarë Singapori、Bitcoin、Ethereum、Mund të tregtoni monedha virtuale të tilla si Stella Rumen menjëherë. Mund të hapni një llogari në rreth 15 minuta me telefon. Nëse jeni një investitor i kualifikuar、Ju nuk keni pse të shkoni në Zvicër, "thotë CEO i SEBA Guido Bühler.(Guido Buehler)Ai thotë se ka aspekte thelbësore në biznesin bankar.、Ruajtja e çelësit privat të klientit Byrek me mjedër Micro PC(Mjedër Pi)Drejtoni nyjën tuaj të Rrjetit të Rrufesë të ndërtuar më sipër、Black River Asset Manag, i cili e quan veten një Libertarian […]

  • 30/01/2020

Mbretëria Financiare Zvicër Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po kalojnë në epokën e bitcoin Pjesa 2

Mbretëria Financiare Zvicra Bankat zvicerane me rrënjë financiare tashmë po zhvendosen në epokën e bitcoin Pjesa 2 Zvicra DAVOS- Industria bankare zvicerane、DAVOS, Zvicër, i famshëm për mbrojtjen e pasurisë së të pasurve nga kohërat antike- Industria bankare zvicerane、I njohur për mbrojtjen e pasurisë për një kohë të gjatë、Disa bankierë mendojnë se Bitcoin është i përshtatshëm për sektorin financiar zviceran, megjithëse bankat e tilla mund të jenë akoma në pakicë.、SEBA Bank AG, me seli në Cyrih, Zvicër, nëntor 2019、Përveç licencave të përgjithshme bankare、Ruajtja ligjore e monedhës、Ruajtja e monedhës virtuale、Karta e debitit e lidhur me monedhën virtuale që shndërrohet automatikisht në monedhë të ligjshme në pjesën e pasme në kohën e blerjes、Banka Zvicerane SEBA nisi një seri shërbimesh të tilla si tregtimi i monedhave virtuale përmes aplikacioneve mobile、Guido Bühler, CEO i Bankës Zvicerane SEBA, ka nisur një seri shërbimesh të tilla si tregtimi i valutave virtuale përmes kartave të debitit dhe aplikacioneve mobile.(Guido Buehler)Sipas z.、Banka është Black River Asset Management(Menaxhimi i Aseteve të Lumit të Zi)Guy Schw, gjithashtu themelues i […]

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!