Cryptocurrency "TITAN" që u shemb për shkak të rrëzimit historik në rreth një ditë është 0 $

[Rënia e mitit] Përplasja historike që ra në 1 / 4.2 miliardë në një ditë Kriza e shembjes së mitit të alkimisë së investimeve të monedhës virtuale "Iron Titanium (TITAN)"

Cryptocurrency "TITAN" që u shemb për shkak të rrëzimit historik në rreth një ditë është 0 $

[Rënia e mitit] Përplasja historike që ra në 1 / 4.2 miliardë në një ditë Kriza e shembjes së mitit të alkimisë së investimeve të monedhës virtuale "Iron Titanium (TITAN)"

1Rrëzimi historik që ra në 1 / 4.2 miliardë në ditë Monedha virtuale "TITAN" është një shenjë për të siguruar vlerën e aktivit kripto "IRON" Monedha virtuale "Iron Titanium (TITAN)" është 4.2 miliardë në ditë rrëzimi historik që ra në një të tretën Miti i alkimisë së investimeve është në prag të kolapsit

Cryptocurrency spektakolare Cryptocurrency:Titaniumi i Hekurit (TITAN) bie nga 60 dollarë në 0 dollarë në më pak se një ditë

Asetet kriptografike (monedha virtuale) "Iron Titanium (TITAN)" e lëshuar nga Iron Finance e Shteteve të Bashkuara ra papritmas、Pothuajse pa vlerë、2021Rreth orës 2:00 të pasdites në 16 qershor 2014, u arrit çmimi i lartë prej 1TITAN = 64,19 $.。

33Gjysma e çmimit për dollarë (rreth 3,600 jen)。Kjo është “Shitje paniku “Dera tjeter、17Ai ra në 0.000000015109 $ (gati zero), një faktor prej 4.2 miliardë dollarë në ditë (sipas të dhënave të CoinGecko).

Sipas një teorie、Rrëzimi i TITAN、Ekziston një gjë që zhvilluesi i kriptovalutave ishte një "tërheqje qilimi" që braktisi projektin dhe iku me fondet e investitorëve。

Iron Finance është financuar nga investitori i shquar dhe brutal milioner Mark Cuban ...

Mark Cuban, pronar i ekipit të thyer të miliarderit të basketbollit NBA Dallas Mavericks(Mark Kuban)Është、Cryptocurrency Iron Titanium (TITAN) ishte një nga investitorët e djegur në një përplasje spektakolare kripto që ra nga 60 dollarë në 0 dollarë në më pak se një ditë.。


Mark Cuban, një investitor i shquar në financat e hekurit(Mark Kuban)Raportohet gjithashtu gjerësisht se。617 Mars、Bloomberg、Mark Kuban(Mark Kuban)Por、Pas rënies së fundit të çmimeve、Raportoi se ai shpjegoi se monedhat kryesore kanë nevojë për rregullim。

Me email në Bloomberg、Çfarë mësoi nga investimet、Shpjegoi nevojën për rregullimin e monedhave kryesore。

Investitori Mark Kuban(Mark Kuban)Flet në lidhje me nevojën për rregullore

Në çdo industri të re、Jo vetëm për të fituar para、Merrni rreziqe për të mësuar。Në menaxhimin e DiFi、Shtë e rëndësishme të llogaritni fitimet etj.、Kam lënë pas dore për të llogaritur tregues të rëndësishëm。Shuma e investimit është、Të gjitha “Une “Kur “T “Nuk ishte aq i madh sa të ndjeja nevojën për të shënuar。

Sidoqoftë、Nëse doni mësime、Problemi i vërtetë është çështja rregullatore。Shumë lojtarë、Do të përpiqet të krijojë monedha bajate me L1 dhe L2 të reja。Për fituesin、Do të jetë një komision shumë fitimprurës dhe biznes i arbitrazhit。

Çfarë është një monedhë e qëndrueshme、Rregulloret janë të nevojshme për të përcaktuar se çfarë lloj kolaterali lejohet。1A kërkoni një dollar për dollarin?、Apo i përkufizoni opsionet e pranueshme të kolateralit siç janë thesaret e SHBA?。

Kur kolaterali që mund të quhet një monedhë e qëndrueshme nuk është një-për-një、Llogaritja e rrezikut është përcaktuar qartë për të gjithë përdoruesit、A duhet të miratohet para lëshimit?

Ndoshta、Që monedhat e qëndrueshme të jenë të dobishme、Duke marrë parasysh që duhet të vlejë qindra miliona jena ose më shumë、Mendoj se duhet të regjistrohem。

Një tjetër teori、Për shkak se çmimi i TITAN u ul、Besimi te TITAN ka filluar të zhduket.。Një investitor i madh i quajtur "balena" arka、Sepse shkaktoi panik të mëtejshëm、Një spirale vdekjeje ka ndodhur。

Rezultati i një numri të madh të shitjeve、TITAN javën e kaluar、Humbni pothuajse të gjithë vlerën、6Çmimet ishin mbi 60 dollarë amerikanë më 16 mars、Të nesërmen në mëngjes ra pak mbi 0 $。

Çfarë është TITAN që shkaktoi një përplasje historike në vetëm një ditë?、Çfarë lloj monedhe virtuale është?

Qëllimi origjinal i Titanit të Hekurit (TITAN) = Monedhë virtuale për mënyrat e pagesës

1Rrëzimi historik që ra në 1 / 4.2 miliardë në ditë Monedha virtuale "TITAN" është një shenjë për të siguruar vlerën e aktivit të kripto "IRON"

Titanium hekuri(TITAN)A është një lloj monedhe virtuale e quajtur "monedhë e qëndrueshme"。Çfarë është monedha e qëndrueshme?、Një monedhë virtuale që lidhet me vlerën e tenderit ligjor siç janë dollari dhe euro.。Për shkak se Bitcoin, e cila është një monedhë tipike virtuale, nuk është e lidhur me tenderin ligjor (monedha reale)、Çmimet luhaten、Sigurisht si monedhë、Krijuar me një fokus në të mos qenë në gjendje të përdoret si një produkt spekulativ。

Për shembull、1Eksportimi i makinave me një çmim prej 35,000 dollarë për Bitcoin、Nëse çmimi bie në 10,000 dollarë pasi të vendosni me Bitcoin、Unë mund të marr vetëm më pak se një të tretën e çmimit。Me këtë、Rreziku është shumë i madh për të përdorur monedhën elektronike si një mënyrë pagese。

Monedha kaq të qëndrueshme、Duke mbajtur konstante raportin e këmbimit me monedhën reale、Garanton stabilitetin si monedhë。kjo është、35Theshtë e njëjtë me standardin e arit, ku dollari është i barabartë me një ons ari.。Për monedha të qëndrueshme、Ju mund të mendoni për arin si zëvendësimin e monedhës reale。

monedhë encryption : Titaniumi i Hekurit (TITAN) ishte një monedhë virtuale për të cilën thuhej se "kurrë nuk përplaset" ...

pse、Një monedhë virtuale me një stabilitet kaq të lartë、Edhe pse monedha reale nuk ka rënë、42A shkaktoi një përplasje shkatërruese të njëqind të miliontatave? Kjo sepse kishte një problem me vetë sistemin e Titanit të Hekurit (TITAN).。

Ekzistojnë tre lloje të monedhave të qëndrueshme。

(1)Garanci ligjore e valutës
(2)Lloji i kolateralit të kriptomonedhës
(3)Të pasiguruar

(1)Lloji i kolateralit të tenderit ligjor、Isshtë e lidhur me monedhën reale、Ky është lloji kryesor i monedhës së qëndrueshme.。

(2)Lloji i kolateralit të kriptomonedhës、Ethereum (ETH)、Shenja themelore e vëmendjes (BAT)、Monedhë dollari amerikan (USDC / USDT) dhe monedhat e tjera virtuale、Më pak e qëndrueshme sesa kolaterali ligjor i tenderit。

(3)Lloji i pasiguruar quhet "monedhë e qëndrueshme e algoritmit"、Nuk është i lidhur me kriptovalutat reale ose të tjera。Në vend të kësaj、Kontrolloni shumën e emetimit duke përdorur një algoritëm、Parandalon një përplasje。Besueshmëria më e ulët e stabilitetit、3Më pak e popullarizuara nga llojet e monedhave të qëndrueshme。

Titaniumi i Hekurit (TITAN) ishte një monedhë e qëndrueshme algoritmi e pasigurt。Monedhë e qëndrueshme e algoritmit jopopullor、Çmimet në rritje janë "të papritura" në radhë të parë。Sepse、Qëllimi i kriptovalutave është të stabilizojnë vlerën e këmbimit、Kjo sepse mekanizmi është për të "parandaluar një përplasje duke parandaluar një rritje".。Me fjalë të tjera, "Nëse mali është i ulët, lugina është e cekët".。

monedhë encryption : Investimi i Titanit të Hekurit (TITAN) u quajt "alkimi"

Përveç TITAN, Iron Finance、Ne lëshojmë Titaniumin e Hekurit (TITAN), i cili është një monedhë e qëndrueshme e mbështetur nga kriptovaluta.。Ky hekur është、(1)Siç është përmendur në、Shtë e lidhur me monedhën USD, e cila është një monedhë e qëndrueshme ligjore e mbështetur në tender.。

Monedha USD、1Fiksuar në USDC = 1USD。1Si të merrni hekurin、0.75Kërkon USDC dhe 0.25 TITAN。Atëherë、Si e blini TITAN? Ka dy mënyra për ta bërë këtë。1Nje eshte、Si të blini TITAN në bursë。Tjetri është、Depozitoni IRON dhe USDC、Si të merrni TITAN si interes (shpërblim)。

Pastaj、Cikli do të jetë si më poshtë。

(1)"Merrni TITAN (në bursë)" → "Shkëmbim 0.75USDC + 0.25TITAN për 1 IRON" → "Depozitë IRON dhe USDC" → (2) "Merrni TITAN (si interes)" → "0.75USDC + 0.25TITAN për 1IRON" Shkëmbim për "...

Çfarë është e rëndësishme këtu、Sepse raporti i këmbimit është i lidhur、Gjithmonë është "1IRON = 1USDC"。

Me fjale te tjera、2Në ciklin pas herës së parë、Ju mund të blini USDC me një zbritje prej 25% me TITAN falas.。me tutje、USDC, një monedhë cungu e mbështetur në fiat、Ka të njëjtën vlerë si dollari i valutës reale。

Nëse çmimi i transaksionit të një IRON tejkalon $ 1、Ju mund ta shisni atë në tregun e kriptovalutave、Edhe nëse zhytet, ju mund të merrni 1 $ duke e shkëmbyer me USDC。

Kjo është e sigurt dhe e sigurt “alkimi “Dhe、Nxitja e çmimit të tregut të Hekurit Titanium (TITAN)。fillimisht、1Secili TITAN duhet të kishte vlerë 0,25 dollarë、Çmimet e transaksionit rriten për shkak të përhapjes së "alkimisë"。Kërceu në 64,19 dollarë, më shumë se 250 herë kursin e këmbimit。

Një monedhë alkimike që ka shkatërruar mitin e "stabilitetit" të monedhës së qëndrueshme : Pse falimentoi hekuri titan (TITAN)?

Kriptovaluta e alkimisë : Pse falimentoi hekuri titan (TITAN)? Ishte në "stabilitetin" unik për monedhat e qëndrueshme。Në mënyrë që të lidhë çmimin e tregut të USDC, e cila është një monedhë bazë e mbështetur nga tender ligjor, me dollarin、Operatori USDC duhet të mbajë një shumë të caktuar dollarësh。Kjo është "qëndrueshmëria" e monedhave të qëndrueshme。

Në mënyrë të ngjashme、Iron Finance, kompania operuese e IRON,、Për të lidhur çmimin e tregut të IRON me USDC、Duhet të mbajë USDC。Kur Iron Finance mbaron USDC、Ju nuk do të jeni në gjendje të shkëmbeni IRON me USDC。Nëse çmimi i IRONIT është 1 dollarë ose më shumë、Mbajtësit duan të shesin IRON në tregun e kriptovalutave me çmim prej 1 dollarë ose më shumë、Nuk ka asnjë problem sepse USDC në dispozicion të Iron Finance nuk do të ulet。

Sidoqoftë、Kur çmimi shkon nën 1 $、Mbajtësi i kërkon kompanisë operative IRON të shpengojë USDC。Sidoqoftë、Kur çmimi bie nën 1 $、Mbajtësi kërkon që kompania operative IRON të shpengojë USDC.、USDC në dispozicion të IRON Finance ka rënë、Shëlbimi do të ndalet kur të zhduket。Investitorët që e njohin këtë mekanizëm、Kur çmimi i TITAN fillon të bjerë、Shitni menjëherë TITAN dhe ndërroni IRON me USDC。

Në të vërtetë、IRON merr rrëzimin e TITAN、6Ai ra në çmimin më të ulët prej 0,65 $ në 17 Mars.。Fillimisht、Kjo përplasje mund të ishte shpenguar për "75 cent USDC dhe 25 cent TITAN për hekur"、Iron Finance njoftoi më 17 qershor se "çmimi i TITAN ka shkuar në zero"、Arkëtimi nuk është më i mundur。

Iron Finance, e cila shkaktoi rrëzimin historik、"Ajo që kemi përjetuar、Një vrapim historik në kriptovalutat moderne të teknologjisë së lartë、Thingshtë gjëja më e keqe për protokollin, "komentoi ai në internet si dikush tjetër.、Blerja e zemërimit nga investitorët。

Financat e hekurit janë një monedhë dixhitale në zhvillim、Kapitalizimi i tregut i TITAN, i cili është bërë praktikisht i pavlefshëm, arriti kulmin në 2 miliardë dollarë (rreth 220 miliardë jen).、Smallershtë më e vogël se monedhat kryesore dixhitale siç është Bitcoin.。

Gjithashtu、Transaksionet TITAN janë akoma të vogla。kjo është、Nëse çmimi rritet dhe kthehet në vlerën e tij origjinale prej 0.25 $、Sepse mund të bëni fitime të mëdha me një investim të vogël.。sigurisht、Ekziston një mundësi e madhe që ajo të zhduket、Investimi si një aksion apo llotari në një kompani të falimentuar është një rast i veçantë.。

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!