2020Bitcoin, i cili kaloi përkohësisht 19,100 dollarë më 24 nëntor 2014 dhe po tërheq vëmendjen përsëri

2020Bitcoin, i cili kaloi përkohësisht 19,100 dollarë më 24 nëntor 2014 dhe po tërheq vëmendjen përsëri

2020Bitcoin, i cili kaloi përkohësisht 19,100 dollarë më 24 nëntor 2014 dhe po tërheq vëmendjen përsëri

Trego një rritje çmimi që të kujton një flluskë

Bitcoin po rimerr vëmendjen për shkak të rritjes së çmimeve që të kujton flluska të monedhës virtuale (aseteve kripto)

Bitcoin më poshtë(BTC)Le të hedhim një vështrim në tabelë

2020Bitcoin, i cili kaloi përkohësisht 19,100 dollarë më 24 nëntor 2014 dhe po tërheq vëmendjen përsëri
2020Bitcoin, i cili kaloi përkohësisht 19,100 dollarë më 24 nëntor 2014 dhe po tërheq vëmendjen përsëri

Çmimi i Bitcoin është、2020Mbi 1.2 milion jen më 10 tetor 2014、Vazhdoni të ngriheni nga atje、2020Ai përkohësisht shpërtheu 19,100 dollarë më 24 nëntor 2018. Hera e fundit që theu 19,100 dollarë ishte 8 janari 2018.、2Çmimi më i lartë për herë të parë në 5 muaj (çmimi mesatar ditor)、Sipas Coincheck)

Sidoqoftë、Rritja e çmimit këtë herë、Ajo tregon një situatë të qetë ndryshe nga periudha e flluskave. Cili është ndryshimi specifik nga situata e mëparshme?

Si një person që ka qenë aktiv në vijat e para të industrisë、2020Unë mendoj se vlerësimi i aktiveve kripto ka ndryshuar nga spekulime në asete që nga fillimi i vitit.

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!