Çmimi i Cryptocurrency BTC bie nën 33,000 $ mbështetje dhe pantallonat e shkurtra Bitfinex rriten mbi 5,000 BTC

[Crash] Çmimi i Cryptocurrency BTC (Bitcoin) bie nën mbështetjen kritike prej $ 33,000 Bitfinex(Bitfinex)Pozicionet e shkurtra po rriten me shpejtësi

Çmimi i Cryptocurrency BTC bie nën 33,000 $ mbështetje dhe pantallonat e shkurtra Bitfinex rriten mbi 5,000 BTC

Çmimi i Cryptocurrency BTC bie nën 33,000 $ mbështetje dhe pantallonat e shkurtra Bitfinex rriten mbi 5,000 BTC

Bitcoin (BTC) për të provuar mbështetjen për 31,000 dollarë

Bitcoin (BTC)、7Nën 33,000 dollarë mbështetje në 8 Mars。

Disa tregtarë、Ai sugjeron që hapi tjetër do të jetë provimi i mbështetjes prej 31,000 dollarësh。

Sipas të dhënave nga Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView、BTC / USD ra në nivelin 32,000 $ në 8 korrik。

Kete vjeshte、Bitcoin (BTC) ka një nivel të konsiderueshëm rezistence prej 35,000 $(rezistenca)Pasi nuk munda të depërtoj。Nga kjo、Bitcoin hyn në fazën tjetër të shpërndarjes së Wykov、39,000Ekziston rreziku i mbizotërimit të skenarit bullish të Bitcoin (BTC) që mund të dalë afër dollarit。

Tregtari i kriptomonedhave Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Është、"Duke humbur 33,000 dollarë、31,000Ne presim që të shkojmë deri në 31,400 dollarë ".

“Tregtari i njohur Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Është、Pak para se të fillonte rënia, "humbi vargun prej $ 33K、31Po shoh 31,4 mijë dollarë. "。

Tregtari i kriptomonedhave Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Është、"Duke humbur 33,000 dollarë、31,000Unë jam duke pritur të shkoj deri në 31,400 $ ".。

BTC / USD godet Bitstamp me një minimum prej 32,490 $、32,500Rreth orbitës së dollarit、Paqëndrueshmëria tregon se rikuperimi është ende i mundur brenda intervalit。

Në kohën e postimit të artikullit、Vula e bitit(Vula e bitit)Pasi arriti një minimum prej 32,490 $ në、32,500Po lëviz në kufijtë e dollarit。

Bitfinex(Bitfinex)Pozicioni i shkurtër u rrit në 160% në pak orë

Gazetari i kriptomonedhës Colin Wu(Colin Wu)Është、Shkëmbim kriptomonedha Bitfinex、Një balenë e panjohur u përpoq të shkurtonte mbi 5,000 BTC、Ai vuri në dukje se presioni i ri i shitjes u krijua brenda disa orësh.。

Ky përdorues misterioz i Bitfinex、Ne kemi vendosur një pozicion të shkurtër prej të paktën 5219 BTC、Kjo nëse 1 BTC vlen 33,000 dollarë、1Vlen 737 milion dollarë。

"Sipas të dhënave të Data Mish、Nga ora 13:00 me kohën e Pekinit、Një llogari (ose institucion) huazoi Bitcoin nga Bitfinex dhe bëri një pozicion të fortë të shkurtër, "tha gazetari i aseteve të kriptos Colin Wu.(Colin Wu)Po raporton。

15:03Deri në këtë kohë, ne kemi huazuar gjithsej 5219 BTC dhe ky numër është akoma në rritje.。

Shumica e pozicioneve të shkurtra nuk janë të mbrojtura。

Në kohën e postimit të artikullit、Pozicionet e shkurtra totale të Bitfinex、Rritur me 160% në rreth 2 orë。

Sidoqoftë、Numrat e bybit tregojnë se pantallonat e shkurtra Bitfinex janë pothuajse në ekuilibër me longs。

Pantallonat e shkurtra të mëdha nga balenat këtë herë nuk janë të reja apo të pazakonta.。

Siç raportohet nga Coin Telegraph, një media e lajmeve të kriptomonedhave、6Sjellja e tregtarëve luhatet edhe në hënë、6Më 25 Mars, kishte një skenë ku bastet për 15,000 BTC u përmbytën për shkak të një rënie të re të çmimit.。

Diten tjeter、Mbështetja e rishikuar BTC / USD për 30,000 dollarë。

> Faqja e kurimit të kriptomonedhave

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!