Çmimi i XRP ra 24% në 24 orë ndërsa shkëmbimi filloi të hiqet nga lista

XRP(Gurgullimë)Çmimet ranë me 24% në 24 orë kur shkëmbimi filloi të hiqet nga lista

XRP(Gurgullimë)Çmimi është Binance në 3 ditët e fundit(Binance)41% rënie në

Çmimi i një prej aktiveve më të vlefshme të kriptos në botë ka rënë

Pasi u zbulua padia e Komisionit të Letrave me Vlerë të SHBA kundër Ripple、Disa shkëmbime tashmë kanë XRP(Gurgullimë)Ekziston një trazirë e madhe në tregun e monedhave virtuale

Lajmi për procesin gjyqësor të Komisionit të Letrave me Vlerë të SHBA kundër Ripple doli në dritë、XRP(Gurgullimë)Çmimi është Binance në 3 ditët e fundit(Binance)Ra 41% më lart dhe u rrëzua

Sipas CoinMarketCap、Vlera e argumenteve XRP ka rënë me më shumë se 42% në 24 orët e fundit、Ai ka rënë me më shumë se 63% nga vlera e lartë prej 0.76 $ në 30 ditët e fundit.

Aktualisht vetëm 0,25 $

si rezultat、Disa shkëmbime të vogla tashmë kanë XRP(Gurgullimë)Të mos qenit në gjendje të tregtoni do të pësojë humbje të konsiderueshme për mbajtësit fizikë dhe tregtarët e valutave.

Deri më tani、3Dy shkëmbime të vogla valutash virtuale-OSL(OSL)、Shkëmbim Beaxy(Shkëmbimi i Detit të Sqepit)、Kulla e Kryqit(Kulla kryq)-Është、Nëse do të ndërpritet përkohësisht tregtia、XRP(Gurgullimë)Beenshtë fshirë nga çështja e tregtisë dhe transaksioni është pezulluar.

Në përgjigje të kësaj、Çmimet e aksioneve të kompanive XRP gjithashtu ranë

XRP në më shumë shkëmbime(Gurgullimë)Mund të hiqet nga lista

Sipas një avokati të shquar në industrinë e kriptovalutave、XRP(Gurgullimë)Shkëmbimet e listuara、Nëse shenja konsiderohet e sigurt、Se ekziston rreziku

Hailey Lennon, një avokate që është partnere e firmës ligjore Anderson Kill(Haley Lennon)Zoti、Aty thuhet:

XRP(Gurgullimë)Konsiderohet një letër me vlerë、A e dini kush rrezikon? XRP(Gurgullimë)Janë të gjitha shkëmbimet e listuara”

XRP(Gurgullimë)Shkëmbimet e listuara, zyrat e shitjeve ...

Ashtë një histori negative vetëm duke e imagjinuar.

Përkundrazi XRP(Gurgullimë)A nuk është më e vështirë të gjesh një zyrë këmbimi ose shitje që nuk është e shënuar?

Joseph Grundfest, i cili është gjithashtu një këshilltar i Ripple, i cili u emërua Komisioner i SEC nën administratën Reagan, i cili shërbeu si Presidenti i 40-të i Shteteve të Bashkuara, tha:

"Pavarësisht nga vendimi përfundimtar、Thjesht filloni goditjen、Do të ketë pasoja serioze për mbajtësit e XRP ".

"Nëse rezulton se SEC ka ndërmend të ngrejë një padi、Brokerat do të ndalojnë tregtimin e XRP nga frika e rrezikut ligjor ".


SEC(Komisioni i tregtimit të letrave me vlerë të SHBA)Është、Ripple paguan shkëmbimin、"XRP" në platformën e këmbimit(Gurgullimë)Pretendimet për të qenë në gjendje të "blejnë dhe shesin"

SEC(Komisioni i tregtimit të letrave me vlerë të SHBA)Sipas padisë zyrtare të ngritur nga、Ripple ka kontrata me të paktën 10 platforma dixhitale të tregtimit të aseteve.

“2017Në vitin dhe 2018、Ripple është gjithashtu、Të paktën 10 platforma dixhitale të tregtimit të aseteve (asnjëra nuk është e regjistruar në SEC、Të paktën dy kanë zyra kryesore në Shtetet e Bashkuara)、XRP(Gurgullimë)Nënshkroi një kontratë për të siguruar nxitjen e listimit dhe tregtisë për

Gurgullimë、Paguaj tarifat për këto platforma、Zakonisht XRP(Gurgullimë) XRP në sistemin duke përdorur(Gurgullimë) Të jetë në gjendje të blejë dhe shesë、Ndonjëherë siguronte një nxitje për të përmbushur kriteret e vëllimit të tregtisë”

XRP(Gurgullimë)Zyrtarisht konsiderohet një letër me vlerë、Avokatja Hailey Lennon(Haley Lennon)Zoti、Theksoi se 10 shkëmbimet e përmendura në proces gjyqësor ka të ngjarë të mbajnë rrezikun më të madh

Ripple kohët e fundit、2Hasshtë vlerësuar në 10 miliard dollarë pasi mblodhi 100 milion dollarë.、Shenjat e Ripple dhe XRP janë teknikisht të ndryshme、Ripple ruan një pjesë të konsiderueshme të vlerës së tregut të monedhës、Në një moment shenja XRP vetë u quajt "valëzim"、Unë gjithashtu ndava logon me kompaninë

Gurgullimë、XRP nuk është një letër me vlerë、Actuallyshtë në të vërtetë një mjet për institucionet financiare,、Paqëndrueshmëria e lartë、Bankat hezitojnë që në të vërtetë ta pranojnë këtë shenjë

Ne anen tjeter、XRP është e shënuar në shumë shkëmbime të aktiveve kripto、Fusha e padisë është zgjeruar、Mund të ketë edhe më shumë ndikim në lojtarët që tregtojnë atje

CEO i Ripple Brad Garlinghouse / Bashkëthemeluesi Chris Larsen "Luftoni në mënyrë aktive"

Brad Garlinghouse, CEO i Ripple(Shtëpia e Garling Blood)Zoti、Bashkëthemeluesi dhe biznesmeni Chris Larsen(Chris Larsen)Ai tha se do të "luftonte në mënyrë agresive" për të "provuar rastin tonë".

Brad Garlinghouse(Shtëpia e Garling Blood)Ai gjithashtu shprehet

"Plotësisht e gabuar në fakt dhe ligj"

"Unë jam i bindur se përfundimisht do të fitoj përpara hetuesit neutral të gjetjes së fakteve."

Brad Garlinghouse(Shtëpia e Garling Blood)Zoti、SEC(Komisioni i tregtimit të letrave me vlerë të SHBA)Ekziston gjithashtu mundësia e pajtimit individual me të、Ata theksuan se vendosën të mos e ndiqnin atë rrugë

për atë arsye、XRP(Gurgullimë)Për të përfunduar zyrtarisht nëse është një letra me vlerë、Do të kërkohet një vendim përfundimtar gjykate në Shtetet e Bashkuara

Në disa shkëmbime、Derisa të lëshohet një vendim zyrtar i gjykatës、Duket se tregtia do të pezullohet për momentin

Investitorët institucionalë aziatikë kryejnë transaksione bilaterale * Transaksioni OTC (Over The Counter), OSL, një shkëmbim i kriptovalutave, shprehet si më poshtë.

“Ripple Labs Inc. dhe dy nga drejtuesit e saj i nënshtrohen masave të zbatimit nga Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit、Të gjitha $ XRP në platformën OSL(Gurgullimë)Shërbimet e depozitave dhe tregtisë kanë ndaluar”

* Tregtimi OTC:monedhë VirtualTë tregtosh një-për-një pa ndërhyrë në shkëmbimin e

XRP në rrezik(Gurgullimë)Çmimi Situata "Bëj ose vdes"

Nga pikëpamja teknike、Tregtarët、XRP(Gurgullimë)Duhet të kërcej fuqishëm në nivelet aktuale rreth $ 0.35

Ose thoni se ata janë në një situatë "bëj ose vdes" ku duhet të përballen me më shumë zbritje

0.35Nën dollar、2020Ka të ngjarë të bjerë ndjeshëm në nivelet e vitit të hershëm

Sidoqoftë、Ju nuk mund të mohoni një tubim paliativ

Megjithëse nuk është shprehja e tregut "blini një kapelë kashte në dimër"、Unë mendoj se ka shumë tregtarë XRP (valëzimesh) që e njohin që rënia është vendi më i mirë për të blerë.

Fluturim i përsëritur dhe rënie si një zog i pavdekshëm

XRP (gurgullimë) është bërë një ekzistencë si "jeto apo vdes?", E cila është gjithashtu një simbol i kriptovalutës.

Dominimi i Bitcoin-it shënon nivelin më të lartë të një viti gjatë rënies së XRP

Dominimi i Bitcoin-it shënon nivelin më të lartë të një viti gjatë rënies së XRP-së、Superioriteti i monedhës virtuale Bitcoin po rritet

Nga rruga, monedha virtuale (pasuri kriptografike) Bitcoin (BTC)、23U rrëzua në 22,800 dollarë në ditë、24,000U rritën me një shpejtësi bubulluese drejt rezistencës së dollarit

Paqëndrueshmëria e Bitcoin duket se ruhet

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!