KATEGORIA

Alfred F Kelly(Alfred Kelly)

  • 17/12/2020

Bitcoin, mbreti i aseteve të kriptos(BTC)Priceshtë çmimi më i lartë ndonjëherë(PayPal)Dhe Digital Gold janë duke ndikuar në treg dhe po nxisin tregun financiar tepër të fortë

Bitcoin, mbreti i aseteve të kriptos(BTC)Priceshtë çmimi më i lartë ndonjëherë(PayPal)Dhe ari dixhital ka një ndikim në treg dhe po nxit tregun financiar super bullish Monedha virtuale (kriptomonedha) Bitcoin që revolucionarizoi industrinë financiare është、2017Ai fitoi popullaritet dhe popullaritet nga gjysma e dytë e vitit në gjysmën e parë të vitit 2018. A nuk ka ndonjë që vështirë se ka dëgjuar për emrin Bitcoin tani? Bitcoin godet një rekord $ 23,000 në 17 Dhjetor, 2020 Bitcoin është edhe një herë në qendër të vëmendjes Faktorët makroekonomikë që kanë rritur çmimin e Bitcoin janë、Politikat e lehtësimit monetar të bankave qendrore në të gjithë botën po vazhdojnë. Në sfondin e situatës ekonomike të bllokuar nga shpërthimi i virusit të ri corona.、Investitorët po zhvendosin dukshëm fondet në asete dixhitale si mbrojtje të inflacionit, e cila po rrit vlerën e tyre si mjete dixhitale për të mbrojtur inflacionin Paypal, kompania më e madhe e zgjidhjes(PayPal)Çmimi i aksioneve është 14 dhjetor 2020、Përditësuar çmimi më i lartë ndonjëherë Paypal(PayPal)Filloi tregtimin ekskluziv të monedhës virtuale në Shtetet e Bashkuara pas 12 nëntorit 2020、Çmimi i aksioneve është 1 […]

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!