BABAGAN

Alfred F Kelly(Alfred Kelly)

  • 17/12/2020

Bitcoin, raja aset crypto(BTC)Minangka rega paling dhuwur(PayPal)Lan Digital Gold mengaruhi pasar lan ndorong pasar finansial dadi super bullish

Bitcoin, raja aset crypto(BTC)Minangka rega paling dhuwur(PayPal)Lan Emas Digital Pangaruh Pasar lan Ndhukung Pasar Keuangan Super Bullish Mata Uang Virtual (Mata uang Crypto) Bitcoin, sing nuwuhake revolusi ing industri finansial、2017Iki dadi popularitas lan popularitas wiwit paruh kapindho taun nganti paruh pertama taun 2018. Apa ora ana sing durung nate krungu jeneng Bitcoin saiki? Bitcoin entuk rekor $ 23.000 nalika tanggal 17 Desember 2020 Bitcoin dadi sorotan maneh. Faktor makroekonomi sing ningkatake rega Bitcoin yaiku、Kawicaksanan pelonggaran moneter saka bank-bank pusat ing saindenging jagad iki tetep ana. Terhadap latar mburi kahanan ekonomi sing mandheg amarga wabah virus korona anyar.、Investor kanthi jelas ngowahi dana menyang aset digital minangka pager inflasi, sing nambah regane minangka aset digital kanggo pager inflasi Paypal, perusahaan pemukiman paling gedhe(PayPal)Rega saham yaiku tanggal 14 Desember 2020、Nganyari rega paling dhuwur sing ana Paypal(PayPal)Miwiti dagang mata uang virtual eksklusif ing Amerika Serikat sawise 12 November 2020、Regane saham yaiku 1 […]

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG