КАТЕГОРИЈА

Андерсон Кил П.Ц.(Адвокатска канцеларија Андерсон Кил)

  • 23/12/2020

[Тажна вест] Цената на XRP падна за 24% за 24 часа кога размената започна да се брише од берзата Размена на криптовалути „Бинанс“ падна за 41%.

XRP(Бран)Цените паднаа за 24% во рок од 24 часа, бидејќи размената го избриша XRP(Бран)Цената е Binance во последните 3 дена(Бинанс)Падна за 41% во цената на еден од највредните крипто средства во светот по откривањето на постапката на Комисијата за хартии од вредност на САД против Ripple、Некои размени веќе имаат XRP(Бран)Веста за постапката на Комисијата за хартии од вредност на САД против Ripple излезе на виделина、XRP(Бран)Цената е Binance во последните 3 дена(Бинанс)Падна за 41% над и се сруши, според CoinMarketCap、Вредноста на XRP токените падна за повеќе од 42% во последните 24 часа、Падна за над 63% од највисокото ниво од 0,76 УСД во последните 30 дена и сега е само 0,25 УСД.、Некои мали размени веќе имаат XRP(Бран)Неспособноста за трговија ќе претрпи значителни загуби за трговците со forex и трговците со forex досега、3Две мали размена на виртуелни валути-OSL(OSL)、Брадестиот изш […]

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!