КАТЕГОРИЈА

Ентони Скарамучи(Ентони Скарамуч)

  • 22/12/2020

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Лансирана виртуелна валута Bitcoin Fund и се примени во ДИК

„US Sky Bridge“ кој може да се пофали со најголем обем во САД(СкајБриџ) Започна крипто-валутен фонд Биткоин и се пријави на ДИК Хеџ фонд од неколку милијарди долари од Ентони Скарамучи, поранешен директор за комуникации во Белата куќа, основач на инвестициска компанија на Вол Стрит, САД、Капитал Скајбриџ、Да започне нов фонд за Bitcoin (БТК)、Образец Д за апликација за ослободување што достави официјална апликација до регулаторот на хартии од вредност во САД、Предлогот објавен на веб-страницата на Комисијата за хартии од вредност во понеделникот、Според документот во кој се наведува "SkyBridge Bitcoin Fund L.P." како издавач и "SkyBridge Bitcoin Fund GP LLC" како засегнато лице.、Предложениот фонд е “Хеџ фонд “Скајбриџ, кој е класифициран како, одби да ја објави големината на целта на инвестицијата、Минимална инвестиција од индивидуални инвеститори е 50 000 УСД Регрутирање е Регистрација на ДИК. D ослободени、Со други зборови, фондот Bitcoin предложен од Skybridge Capital е、Оваа апликација значи дека е достапна само за овластени инвеститори、Небесен мост […]

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!