КАТЕГОРИЈА

BCH(Bitcoin готовина)

  • 17/12/2020

Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега(PayPal)И Дигиталното злато влијае на пазарот и го движи супер нахакан финансискиот пазар

Биткоин, кралот на крипто активата(БТК)Дали е највисоката цена досега(PayPal)И дигиталното злато има влијание на пазарот и го управува финансискиот пазар супер нахакан Виртуелната валута (криптовалута) Биткоин што ја револуционираше финансиската индустрија е、2017Се здоби со популарност и популарност од втората половина на годината до првата половина на 2018 година. Зарем нема некој што сега едвај слушнал за името Bitcoin? Биткоин достигна рекордни 23.000 УСД на 17 декември 2020 година Биткоинот повторно е во центарот на вниманието Макроекономските фактори што ја зголемија цената на Биткоин се、Продолжуваат политиките за монетарно олеснување на централните банки ширум светот Наспроти позадината на економската состојба заглавена од избувнувањето на новиот вирус корона.、Инвеститорите значително ги префрлаат средствата кон дигитални средства како заштита од инфлација, што ја зголемува нивната вредност како дигитални средства за да ја заштити инфлацијата Paypal, најголемата компанија за порамнување(PayPal)Цената на акциите е на 14 декември 2020 година、Ажурирана највисоката цена досега Paypal(PayPal)Започна ексклузивно тргување со виртуелна валута во Соединетите држави по 12 ноември 2020 година、Цената на акциите е 1 […]

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!