KATEGORIA

Anderson Kill P.C.(Zyra Ligjore Anderson Kill)

  • 23/12/2020

[Lajm i trishtuar] Çmimi i XRP ra 24% në 24 orë ndërsa shkëmbimi filloi të hiqet nga lista. Shkëmbimi i kriptomonedhës "Binance" ra 41%.

XRP(Gurgullimë)Çmimet ranë 24% në 24 orë kur shkëmbimi filloi të heqë XRP(Gurgullimë)Çmimi është Binance në 3 ditët e fundit(Binance)Çmimi i një prej aktiveve më të vlefshme të kriptës në botë ka rënë pas një zhytjeje prej 41% në gjyqin e Komisionit të Letrave me Vlerë të SHBA kundër Ripple、Disa shkëmbime tashmë kanë XRP(Gurgullimë)Lajmi i padisë së Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të SHBA kundër Ripple ka dalë në dritë, duke shkaktuar një trazirë të madhe në tregun e monedhave virtuale.、XRP(Gurgullimë)Çmimi është Binance në 3 ditët e fundit(Binance)Ajo ra 41% më lart dhe u zhyt, sipas CoinMarketCap、Vlera e argumenteve XRP ka rënë me më shumë se 42% në 24 orët e fundit、Ai ka rënë me më shumë se 63% nga vlera e lartë prej 0.76 $ në 30 ditët e fundit, dhe tani është vetëm 0.25 $.、Disa shkëmbime të vogla tashmë kanë XRP(Gurgullimë)Të mos qenit në gjendje të tregtoni do të pësojë humbje të konsiderueshme për mbajtësit fizikë dhe tregtarët e valutave deri më tani、3Dy shkëmbime të vogla valutash virtuale-OSL(OSL)、Rrufetë […]

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!