Harga XRP turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti dileungitkeun

[Warta sedih] Harga XRP turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti ngaleungitkeun. Bursa cryptocurrency "Binance" turun 41%.

XRP(Ripple)Harga turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti dileungitkeun

XRP(Ripple)Harga mangrupikeun Binance dina 3 dinten terakhir(Binance)41% turun di

Harga salah sahiji aset crypto paling berharga di dunya parantos turun

Saatos gugatan Komisi Sekuritas sareng Bursa A.S. ngalawan Ripple wangsit、Sababaraha bursa parantos gaduh XRP(Ripple)Aya kaributan ageung di pasar mata uang virtual

Warta ngeunaan gugatan Komisi Sekuritas sareng Bursa A.S. ngalawan Ripple janten terang、XRP(Ripple)Harga mangrupikeun Binance dina 3 dinten terakhir(Binance)Ieu turun 41% di luhur sareng terjun

Numutkeun ka CoinMarketCap、Nilai token XRP turun langkung tina 42% dina 24 jam terakhir、Éta parantos murag ku langkung ti 63% ti saluhur 0,76 $ dina 30 dinten terakhir.

Ayeuna ngan ukur 0,25 $

salaku hasilna、Sababaraha bursa leutik parantos gaduh XRP(Ripple)Henteu tiasa dagang bakal ngahasilkeun karugian anu signifikan pikeun anu gaduh fisik sareng padagang FX.

Sajauh ieu、3Dua Bursa Mata Uang Virtual Leutik-OSL(OSL)、Bursa Beaxy(Tukeuran Laut Beak)、Palang Tower(Palang munara)-Nyaéta、Naha pikeun samentawis ngagantungkeun dagang、XRP(Ripple)Parantos dihapus tina masalah perdagangan sareng urusana parantos dibolaykeun.

Salaku réspon kana ieu、Harga saham perusahaan XRP ogé turun

XRP dina patukeur langkung(Ripple)Bisa dipiceun

Numutkeun ahli hukum anu kawéntar dina industri cryptocurrency、XRP(Ripple)Daptar bursa、Upami token dianggap aman、Éta aya résiko

Hailey Lennon, pengacara anu mangrupakeun pasangan tina firma hukum Anderson Kill(Haley Lennon)Bapa、Éta nyatakeun:

XRP(Ripple)Nyaéta dianggap jaminan、Naha anjeun terang saha anu résiko? XRP(Ripple)Naha sadayana didaptarkeun”

XRP(Ripple)Bursa anu didaptarkeun, kantor penjualan ...

Éta carita négatip ngan ku ngabayangkeun éta.

Rada XRP(Ripple)Naha teu langkung sesah milari bursa atanapi kantor penjualan anu teu didaptarkeun?

Joseph Grundfest, anu ogé panaséhat pikeun Ripple, anu diangkat janten Komisaris SEC handapeun pamaréntahan Reagan salaku Présidén Amérika Serikat ka-40, nyarios:

"Paduli kaputusan pamungkas、Ukur ngamimitian panineungan、Éta bakal ngagaduhan akibat serius pikeun anu gaduh XRP. "

"Upami tétéla yén SEC badé ngajukeun gugatan hukum、Calo bakal lirén dagang XRP kusabab sieun résiko hukum. "


SEK(Komisi Perdagangan jaminan AS)Nyaéta、Ripple mayar bursa、"XRP" dina platform bursa(Ripple)Klaim tiasa "ngagaleuh sareng ngical"

SEK(Komisi Perdagangan jaminan AS)Numutkeun gugatan resmi anu dikintunkeun ku、Ripple ngagaduhan kontrak kalayan sahenteuna 10 platform perdagangan aset digital.

“2017Dina taun sareng 2018、Ripple ogé、Sahenteuna 10 platform dagang aset digital (teu aya anu didaptarkeun sareng SEC、Sahenteuna dua gaduh kantor ageung di Amérika Serikat)、XRP(Ripple)Nandatanganan kontrak pikeun nyayogikeun insentif daptar sareng dagang pikeun

Ripple、Mayar biaya pikeun platform ieu、Biasana XRP(Ripple) XRP dina sistem anu dianggo(Ripple) Pikeun tiasa ngagaleuh sareng ngical、Kadang-kadang éta nyayogikeun insentif pikeun minuhan kriteria volume dagang”

XRP(Ripple)Resmi dianggap jaminan、Pengacara Hailey Lennon(Haley Lennon)Bapa、Nunjukkeun yén 10 bursa anu dicutat dina gugatan hukum sigana tiasa nyandak résiko anu paling ageung

Ripple nembé、2Éta parantos hargana $ 10 milyar saatos ngumpulkeun $ 100 juta.、Token Ripple sareng XRP sacara téhnisna béda、Ripple ngajaga bagian penting tina nilai pasar mata uang、Dina hiji waktos token XRP nyalira disebat "riak"、Kuring ogé ngabagi logo sareng perusahaan

Ripple、XRP sanés jaminan、Éta saleresna mangrupikeun alat pikeun lembaga kauangan,、Volatilitas anu luhur、Bank ragu pikeun leres-leres ngadopsi token ieu

Di sisi anu sanésna、XRP didaptarkeun dina seueur bursa aset crypto、Ruang lingkup gugatan hukum parantos ngalegaan、Éta tiasa gaduh pangaruh langkung seueur kana pamaén anu dagang di ditu

CEO Ripple Brad Garlinghouse / Pendiri babarengan Chris Larsen "Ngalawan Aktip"

Brad Garlinghouse, CEO Ripple(Darah Garling House)Bapa、Pendiri sareng pangusaha Chris Larsen(Chris Larsen)Cenah anjeunna bakal "bajoang agrésif" pikeun "ngabuktoskeun kasus kami."

Brad Garlinghouse(Darah Garling House)Anjeunna ogé nyatakeun

"Leres-leres lepat dina kanyataan sareng hukum"

"Kuring yakin yén antukna bakal meunang sateuacan investigator milarian kanyataan nétral."

Brad Garlinghouse(Darah Garling House)Bapa、SEK(Komisi Perdagangan jaminan AS)Aya ogé pilihan pikeun masing-masing badé、Aranjeunna nekenkeun yén aranjeunna mutuskeun henteu nyandak rute éta

pikeun alesan éta、XRP(Ripple)Sacara resmi nyimpulkeun naha éta jaminan、Putusan pangadilan akhir di Amérika Serikat diperyogikeun

Dina sababaraha bursa、Dugi ka kaputusan pengadilan resmi dikaluarkeun、Sigana mah perdagangan bakal ditunda saheulaanan

Investor lembaga Asia ngayakeun transaksi bilateral * Transaksi OTC (Over The Counter), OSL, bursa mata uang kripto, nyatakeun sapertos ieu.

“Ripple Labs Inc. sareng dua eksékutipna tunduk kana tindakan panerapan ku Komisi jaminan sareng Bursa AS、Sadayana $ XRP dina platform OSL(Ripple)Deposit sareng jasa dagang parantos lirén”

* Dagang OTC:mata uang mayaPikeun dagang hiji-hiji tanpa campur dina tukeur

XRP dina résiko(Ripple)Harga "Naha atanapi maot" kaayaan

Tina sudut pandang téknis、Padagang、XRP(Ripple)Kedah bouncing pisan dina tingkat ayeuna sakitar $ 0,35

Atanapi nyarios yén aranjeunna dina kaayaan "ngalakukeun atanapi maot" dimana aranjeunna kedah nyanghareupan katurunan anu langkung

0.35Handapeun dolar、2020Éta sigana bakal turun sacara signifikan kana tingkat awal taun

Nanging、Anjeun teu tiasa nampik rally paliatif

Sanaos sanés frase pasar "mésér topi jarami dina usum salju"、Jigana aya seueur padagang XRP (riak) anu ngaku yén terjunna mangrupikeun tempat anu paling saé kanggo mésér.

Diulang-ulang ngaleos sareng murag siga manuk abadi

XRP (riak) parantos janten ayana sapertos "live or die?", Anu ogé mangrupikeun simbol cryptocurrency.

Dominasi Bitcoin pencét sataun pangluhurna salami terjun XRP

Dominasi Bitcoin pencét sataun pangluhurna salami terjun XRP、Kaunggulan mata uang virtual Bitcoin beuki ningkat

Ku jalan kitu, mata uang virtual (aset kriptografi) Bitcoin (BTC)、23Éta turun ka $ 22.800 sapoé、24,000Soared dina laju guludug ngalawan résistansi tina dolar

Volatility Bitcoin sigana dijaga



Posted Articles Title : [Warta sedih] Harga XRP turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti ngaleungitkeun. Bursa cryptocurrency "Binance" turun 41%.


Dipasang ku : Mata Artos Global Global / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global | Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

最終更新日 : 25-02-2021






|
Share
> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG