Warren Buffett, Déwa Investasi)Cara dagang jangka pondok na "Upami anjeun munggah, jual nganggo tamak" "Upami anjeun turun, mésér kalayan sieun" "Mésér kalayan sieun sareng ngajual ku sarakah"

Bitcoin(BTC) Pangwangunan pasar anu asup kana tingkat "oversold" anu pernah aya pernahna tapi tiasa ditungtungan ku putus dina naékna sareng terobosan Naon indéks penilaian?

Warren Buffett, Déwa Investasi)Cara dagang jangka pondok na "Upami anjeun munggah, jual nganggo tamak" "Upami anjeun turun, mésér kalayan sieun" "Mésér kalayan sieun sareng ngajual ku sarakah"

Bitcoin(BTC) Pangwangunan pasar anu asup kana tingkat "oversold" anu pernah aya pernahna tapi tiasa ditungtungan ku putus dina naékna sareng terobosan Naon indéks penilaian?

Anjeun ukuran psikologi pasar Bitcoin

Bitcoin(BTC)Naha anjeun terang indéks pangadilan tina perasaan overheating pasar?

Indéks Crypto Fear and Greed = Indéks Horor & Kahayang(indéks)

Siklus Sieun Sieun = Siklus sieun sareng kahoyong

RSI mangrupikeun analisis téhnis tina indikator dumasar osilator anu has anu nunjukkeun overbought / oversold

Bitcoin(BTC)Kumaha kaayaan pasar ayeuna? Kisaran harga sareng arah naon anu anjeun tuju ka hareup? Abdi hoyong ngajelaskeun。

Bitcoin(BTC)Harga pasar kisaran、Pangwangunan pasar anu tiasa dipungkas ku putus dina paningkatan

2021Dugi ka 14 Juli 2014, Bitcoin(BTC)Nyaéta dina tingkat "oversold" anu pernah aya。

Bitcoin(BTC) Éta lebet kana tingkat "oversold" anu saacanna sareng pasar jarak jauh terus。Diantara seueur investor、Bitcoin seueur dijual、Sababaraha yakin yén ngajual bakal ngakibatkeun jual salajengna sareng turunna harga anu signifikan.。

Bitcoin(BTC)Analis téknis ngaramal harga turunna dina pertengahan Mei 2021 : Katie Stockton(Katie Stockton)Tapi、Bitcoin ayeuna(BTC)Pasar jajaran sigana bakal ngarecah ka luhur。

Manajemén résiko investor sareng pasar investasi ngalangkungan analisis téhniskasempetan,"Strategi Fairlead" pikeun ngabantosan anjeun mendakan kasempetan investasi(Stratégi Fairlead, LLC)Katie Stockton, Pendiri sareng Ngatur Rakan(Katie Stockton)Nyaéta、2021Dina laporan anu dikaluarkeun dina 12 Méi 2014、"Sanaos nétral kana fase datar éta nyalira、Sigana mah leuwih gampang aya dina fase luhur tibatan fase handap. "。

Ningali histogram MACD、"Moméntum jangka menengah ningkat," saur Katie Stockton.(Katie Stockton)Bapak nyarios。

Bitcoin(BTC)Parantos dina kisaran $ 30,000 dugi ka $ 40,000 ti akhir Mei、Kisaranana parantos langkung sempit dina dua minggu ka pengker, tapi aya ogé gerakan ageung sareng kamungkinan pasar bakal ngahurungkeun bullish.。

Histogram MACD tina bagan mingguan (indikator kakuatan trend sareng parobihan) nyaéta、2021Dibawah dina pertengahan Juni、Giliran naék。

Katie Stockton(Katie Stockton)Nyaéta "bitcoin(BTC)Nyaéta jual dina jangka sedeng、Éta gerakan datar langkung tina $ 30,000(jengkol)Nyaéta ngahasilkeun、Bitcoin(BTC)Éta ngabentuk pangrojong anu kuat pikeun kami. "。

Katie Stockton(Katie Stockton)、Serentak di luhur rata-rata pindah 50 dinten (MA) tina $ 35.500 dina Waktu Universal Koordinasi (UTC)、Breakout tibalik dikonfirmasi。Upami éta kajantenan、Éta muka jalan ka garis résistansi salajengna, sakitar $ 44,000.。

Handap $ 30,000 anu parantos lami dijaga dina témbok beusi salaku dukungan、Salaku tambahan, aya kamungkinan yén ngajual bakal janten grafik anu ngainduksi jual.、Katie Stockton(Katie Stockton)Nembongkeun ide yén "éta moal murag di handap $ 30,000"。

Implying pasar layu usum panas! ?? "Bitcoin(BTC)Dagang 24 jam beurang, 365 dinten sataun、Padagang henteu! Khusus pikeun anu gaduh villa! "

Usum panas datang di Hémisfér Kalér、Ieu tiasa janten salah sahiji alesan kunaon pasar aset crypto kaleungitan moméntum。

Dina usum panas, jumlah pamilon dina transaksi kauangan turun, sareng fenomena maksim pasar anu disebat "pasar layu usum panas" sigana bakal kajadian.。

Jalma-jalma di seluruh dunya nuju liburan usum panas(pakansi usum panas)Nalika anjeun lebet、Gerakan pasar kauangan lalaunan, transaksi di pasar kauangan turun, sareng pasar kauangan cenderung sepi sareng gerakan harga condong leutik.。

ieu"Pasar layu usum panas"Kocapkeun。

Ngawangun sareng nganalisis modél ramalan anu janten dasar tina rencana manajemén aset lembaga kauangan、"Glass node" anu mangrupikeun sumber pamblokiran sareng analisis ranté(Kaca kaca)Nyaéta、Déskripsikeun pasar Bitcoin salaku "tenang pisan"。

Bitcoin(BTC)Volume dagang turun、Perusahaan jasa kauangan aset digital "EQONEX"、Nembe ayeuna、Kuring pikir yén sahenteuna bagian tina alesanna nyaéta investor institusional anu parantos lebet kana ruang asét crypto nuju liburan usum panas.。

"EQONEX" dina buletin tanggal 12 Juli、"2020 sareng 2021 mangrupikeun taun investor institusional ngasupkeun aset crypto," kami ngucapkeun selamat sareng ngadukung aranjeunna.。Tapi "urang hilap nyarios hiji hal。Jalma anu damel di lembaga kauangan utama、Abdi resep liburan usum panas, "saur anjeunna, sadar kana pasar layu usum panas.。

"Bitcoin(BTC)Dagang 24 jam beurang, 365 dinten sataun、Padagang henteu! Khusus pikeun anu gaduh villa! "

Bitcoin(BTC)Naon indéks penilaian tina? Warren Buffett, Déwa Investasi)Metode perdagangan jangka pondok na "Upami anjeun naek, jual nganggo sarakah" "Upami anjeun turun, mésér kalayan sieun" "Mésér kalayan sieun sareng ngajual kalayan tamak" Waktos pikeun latihan tingkat win jangka pondok dagang jangka pondok


Milyuner Dunya Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Salah sahiji cutatan na

Warren Buffett, Déwa Investasi(Warren Edward Buffett)Metode perdagangan jangka pondok na: "Mésér kalayan sieun" upami turun "Jual kalayan tamak" "Mésér kalayan sieun sareng payu kalayan tamak" Waktosna kanggo ngalaksanakeun strategi anu tiasa dianggo salamina dumasar kana étologi manusa. Meureun。

Salaku tambahan, tingkat win win tinggi metode perdagangan jangka pondok tina "ujung lahir tina takwa sareng sarakah!?" Mangrupikeun strategi pasar anu kawéntar.。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Syahadat investasi dina nanem modal nyaéta "sieun nalika batur sarakah"、Janten sarakah nalika batur sieun. "、Kami parantos ngahasilkeun rejeki anu ageung ku nyiptakeun metode anu tiasa didamel deui dumasar kana kapercayaan ieu.。

Nanging、Kuring sering ngadangu kecap ieu、Henteu gampang dilakukeun。dina bukti éta、Kadua Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Tacan nembongan。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Upami anjeun ningali langkung jero dina inti tina inpéstasi anjeun、Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Tiasa disebatkeun yén teu aya anu ngartos tingkah laku manusa saloba-loba。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Nyaéta、Pinuh ngartos yén jalma janten henteu rasional nalika aranjeunna setrés、Pangertosan éta dimangpaatkeun ku manpaat dina investasi.。Ngidinan anjeunna baranahan metoda na dina perdagangan jangka pondok。

Warren Buffett, Déwa Investasi(Warren Edward Buffett) tinaNaon kayakinan investasi anjeun?

① Sieun、Nyiptakeun kaunggulan dina dagang。

② Beuki sieun aya di pasar、Ujungna beuki gedé。

③ Kahayang ogé nyiptakeun kaunggulan。

④ Média sareng pangaruh、Mangaruhan seueur padagang sareng investor、Ningkatkeun kasieun sareng sarakah。

⑤ Sieun kaleungitan kasempetan (kaleungitan kasempetan nguntungkeun)、Éta émosi anu kuat diwangun kana hiji jalma.、Ieu ujung pikeun anu mésér。

⑥ Buffett's "Mésér kalayan sieun、Pendekatan "ngajual ku sarakah"、politik、Ékonomi、Paduli parobahan téhnologis、Pikeun abad saparapat terakhir、Éta jalan saé。


Milyuner Dunya Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Bapa、Mésér nalika sieun tinggi、Éta jual nalika sarakah mangrupikeun cara anu paling saé pikeun dagang、Jalma anu parantos diverifikasi ku seueur tés sareng conto.。

Kauntungan tina metode ieu nyaéta、21Sakumaha anjeun tiasa tingali tina salamet tina jaman anu ngagalura dina abad ieu、Éta bakal teras-terasan lami di payun。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Diideuan ku Mr.、Bitcoin(BTC)Malah dina dagang, "mésér kalayan sieun" dumasarkeun kana tingkah laku manusa、Kami nyanghareupan kasempetan anu hébat pikeun netepkeun padika perdagangan jangka pondok urang "jual ku sarakah"。

Warren Buffett, Déwa Investasi)Metode perdagangan jangka pondok na "Upami anjeun angkat, jual nganggo sarakah" "Upami anjeun turun, mésér kalayan sieun" "Mésér kalayan sieun sareng ngajual kalayan tamak" Tingkat unggul tinggi Metode perdagangan jangka pondok Éta tiasa janten waktos pikeun nempatkeun kana latihan strategi dina dagang cryptocurrency. sanés。

Bitcoin(BTC) Kami ngalebetkeun tingkat "jual beli" anu pernah aya, tapi aya kasempetan anu saé éta bakal ditungtungan ku putus dina naék, sanés? Salaku tambahan, tiasa ditétélakeun yén kedah merhatoskeun pisan kana kaputusan runtuhna sareng handapna kusabab penjualan anu pikasieuneun, anu ogé mangrupikeun siklus jahat anu ngajual panggilan pikeun jual.。

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!