Naha kuring kedah mésér Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!

Naha kuring kedah mésér Digital Gold Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!

Naha kuring kedah mésér Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!

Kalayan mata uang virtual Bitcoin pencét catetan anu luhur、Investor institusional narik seueur artos tina emas

Naha ieu ngan kabeneran?、Atanapi mangrupikeun awal péngkolan anu mangaruhan serius kana mata uang virtual sareng pasar logam mulia?、Abdi henteu tiasa nyarios pasti、Naha Bitcoin bakal janten aset anu tiasa dibandingkeun sareng emas di payun、Perdebatan dibagi

Nanging、Perdebatan ayeuna nyaéta ngeunaan naha Bitcoin bakal hiji dinten tiasa dibandingkeun sareng emas salaku aset pikeun hedging inflasi sareng diversifikasi portopolio.、Panasan

Bitcoin, anu naék 150% taun ayeuna, turun di minggu kamari、3Kacatet turunna panggedéna saprak bulan、Éta nyorot volatilitas Bitcoin anu luhur, anu nyababkeun investor umum ragu.

Naha kuring kedah mésér Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!
Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!

Investor mata uang virtual Jean-Marc Bonufu "Emas pernah janten tempat anu aman pikeun dunya sareng boomer orok、Ayeuna éta diganti ku aset sapertos Bitcoin. "

Nanging、Upami bahkan bagian tina artos anu dicekel ku investor umum mimiti ngalih kana industri koin bit、Éta bakal ngarobih strategi desentralisasi Wall Street

Tilas Manajer Dana Pager hirup Komoditi、Ayeuna, investor mata uang virtual Jean-Marc Bonufu、"Emas pernah janten tempat anu aman pikeun dunya sareng orok boomer、Ayeuna éta diganti ku aset sapertos Bitcoin. "

Bitcoin tinimbang emas, raja asét aman(Emas digital)Naha kuring kedah mésér?

Sanaos perdebatan ageung diantara investor umum sareng investor institusional, bahkan upami anjeun ningali volume sareng tingkat arus dana anu anyar, Bitcoin(Emas digital)Sigana bakal terus bertumbuh salaku asét anu dilebetkeun kana portopolio ogé kalestarian kabeungharan, kalayan nambahan perhatian sareng paménta.

Ngajual nyepeng kapercayaan investasi anu didaptarkeun (ETF) numbu ka emas kanggo mésér bitcoin

Numutkeun ka analis JP Morgan Chase、Kantor kulawarga sareng dana sanésna、Konon yén éta ngajual kapamilikan kapercayaan investasi anu didaptarkeun (ETF) numbu ka emas pikeun mésér koin bit.

Grayscale Bitcoin Trust, anu dipikaresep ku investor institusional salaku kandaraan investasi Bitcoin,、8Éta parantos langkung ti dua kali dina dasar dolar saprak awal sasih



Posted Articles Title : Naha kuring kedah mésér Digital Gold Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!


Dipasang ku : Mata Artos Global Global / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global | Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

最終更新日 : 02-03-2021






|
Share
> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG