Tesla AS(Tesla, Inc.)Elon kasturi(CEO)Pembayaran Mr. Bitcoin, pamayaran EV ditunda "Prihatin ngeunaan beban lingkungan kusabab pertambangan"

AS Tesla Bitcoin(BTC)Pamayaran, pamayaran EV ditunda Mr. Elon Musk(Tesla, Nyarita. CEO) "Prihatin ngeunaan beban lingkungan anu disababkeun ku pertambangan"

Tesla AS(Tesla, Inc.)Elon kasturi(CEO)Pembayaran Mr. Bitcoin, pamayaran EV ditunda "Prihatin ngeunaan beban lingkungan kusabab pertambangan"

AS Tesla Bitcoin(BTC)Pamayaran, pamayaran EV ditunda Mr. Elon Musk(Tesla, Nyarita. CEO)"Prihatin ngeunaan beban lingkungan anu disababkeun ku pertambangan"

202112 Méi、Tesla, Inc. Amérika Serikat、Diumumkeun yén éta parantos ngagantungkeun prosedur pamésér kandaraan listrik (EV) nganggo Bitcoin, anu mangrupikeun aset crypto (mata uang virtual)。

Tesla AS(Tesla, Inc.)Nyaéta、Cenah anjeunna prihatin kana paningkatan panggunaan bahan bakar fosil pikeun pembangkit listrik anu disebut "penambangan".。

Tesla AS(Tesla, Inc.) CEO Elon Musk、2020Hiji tulisan dina Twitter tanggal 12 Désémber 2014 ngungkabkeun ieu.。Dina tulisan éta、"Cryptocurrency mangrupikeun ide anu saé、Jigana boga poténsi ku sababaraha cara sareng ka hareup.、Kami henteu tiasa masihan beban anu beurat ka lingkungan. "。

Tesla, CEO Inc. Elon Musk "Henteu aya rencana pikeun ngajual Bitcoin anu dipésér sareng dipiboga ku Tesla, Inc. Amérika Serikat."

2021Pébruari、Tesla AS(Tesla, Inc.)Diumumkeun yén éta parantos mésér $ 1,5 milyar tina Bitcoin / BTC (sakitar 160 milyar yen)、2021Ti akhir Maret, urang ngamimitian mayar nganggo Bitcoin / BTC sapertos EV di Amérika Serikat.。

Tesla ngagaduhan tujuan pikeun ngaleupaskeun katergantungan minyak ku listrik、Ngeunaan ngagunakeun Bitcoin / BTC, anu ngagaduhan beban lingkungan anu ageung, kanggo pamayaran、Sababaraha dikritik salaku "bertentangan sareng tren ESG (lingkungan, masarakat, pamaréntahan perusahaan)"。

Tesla AS(Tesla, Inc.) Elon kasturi(Tesla, Nyarita. CEO)"Henteu aya rencana pikeun ngajual Bitcoin / BTC anu dipésér sareng dipimilik ku Tesla, Inc. Amérika Serikat," sareng listrik anu dianggo pikeun tambang "ngalih kana énergi anu langkung lestari."、Kami bakal nyayogikeun Holdings kana perdagangan. "。

Elon kasturi (Tesla, Nyarita. CEO)

"Teu aya rencana pikeun ngajual Bitcoin / BTC anu dipésér sareng dipiboga ku Tesla, Inc. Amérika Serikat."

Tesla AS(Tesla, Inc.)Pernah ngajual Bitcoin / BTC na、Upami tambang beralih ka sumber énergi anu langkung lestari、Saran pikeun neraskeun dagang sareng Bitcoin / BTC。Ogé、Kami ogé ngémutan mayar nganggo mata uang virtual sanés anu nyéépkeun tanaga langkung alit tibatan Bitcoin / BTC。

Tesla AS(Tesla, Inc.)Tina $ 1,5 milyar Bitcoin / BTC anu parantos dijual dugi ka ayeuna、Sakumaha seueur artos anu anjeun jual、Ogé、Sanaos masalah kakuatan pertambangan anu dipikaterang、Éta henteu jelas naha anjeun mésér Bitcoin / BTC。

Nalika tambang dilakukeun ku énergi bersih、Tesla AS(Tesla, Inc.)Bakal neraskeun dagang Bitcoin / BTC?

Sajumlah besar karya itungan disebut pertambangan, anu peryogi pisan pikeun aset crypto、Méakkeun loba kakuatan。Daérah anu mana penambangan populér、Cina kalayan tagihan listrik murah、Rusia、Kazakhstan、Di Iran jsb.、Seueur daérah ieu cenah ngandelkeun kana pembangkit listrik bahan bakar fosil.。

Dina penambangan Bitcoin / BTC、Ti taun ka tukang, éta nyéépkeun rata-rata 7,46 GW、Taun ayeuna diperkirakeun janten 16.71GW dina survey anu sami。

Konsumsi énergi pertambangan Bitcoin "teu normal" ku Elon Musk(Tesla, Nyarita. CEO)Nanging, upami panambangan dilakukeun ku énergi anu bersih、Tesla AS(Tesla, Inc.)Bakal neraskeun perdagangan Bitcoin?

Teras AS Tesla(Tesla, Inc.)Bari merhatoskeun ka tren Tuan Elon Musk(Tesla, Nyarita. CEO)Nyaéta、Meureun anjeun parantos ngalihkeun minat anjeun ka cryptocurrency anu gaduh pangaruh lingkungan kirang。

Elon kasturi(Tesla, Nyarita. CEO)Dogecoin mata uang virtual paporit(DOGE)Naha éta bakal janten masa depan dimana mobil Tesla tiasa dipésér?

Ngan sababaraha dinten ka pengker、Elon kasturi(Tesla, Nyarita. CEO)Janten pengikut di Twitter、Henteu ngan ukur Bitcoin / BTC、Nembe cryptocurrency favorit:Dogecoin(DOGE)Tapi kuring naroskeun naha kuring kedah tiasa nganggé mésér mobil Tesla、Sakedapan robih haté、Pendapat batur panginten tiasa mangaruhan。

Elon kasturi nyaéta Bitcoin(BTC)Pembayaran ditunda sareng pamayaran EV "paduli ngeunaan beban lingkungan kusabab pertambangan"。Parobihan ieu dumadakan、Bisa jadi alatan pendapat jalma di sakurilingna。

Anjeunna、Nalika tweeting yén perdagangan Bitcoin / BTC bakal ditunda samentawis、"Kami ngémutan metode pamayaran cryptocurrency sanés anu nyéépkeun kirang ti 1% énergi Bitcoin / BTC dina hiji transaksi."。

Elon kasturi (Tesla, Nyarita. CEO) "Kami ngémutan metode pamayaran cryptocurrency sanés anu nyéépkeun kirang ti 1% énergi Bitcoin / BTC dina hiji transaksi."

Sanés cryptocurrency berbasis PoW anu peryogi konsumsi kakuatan tinggi pikeun tambang (Bitcoin / BTC kagolong kana kategori ieu)、Sigana mah éta panginten janten cryptocurrency dumasar PoS (Bukti-of-Stake)。

Ngomong-ngomong、Elon kasturi(Tesla, Nyarita. CEO)Mata uang virtual paporit "Dogecoin"(DOGE)」Henteu dumasar kana PoS (Bukti-of-Stake) sabab ngagunakeun PoW.Cryptocurrency disarankeun ku Elon Musk:Dogecoin(DOGE) Naha éta bakal janten masa depan dimana mobil Tesla tiasa dipésér? Ogé narik perhatian, sareng ka payunnaDogecoin(DOGE)Éta mangrupikeun kaayaan pikeun ngajaga harga sareng nilai tina。

Elon kasturi(CEO)Pasar Cryptocurrency turun naek sareng "Elon Musk"!! 2021Anu pangkuatna taunDasarRealitas salaku pangaruh paling berpengaruh dina pasar cryptocurrency

Elon Musk, anu parantos dianggap salaku pengikut mata uang virtual(Tesla, Nyarita. CEO)Parobihan kawijakan、Éta sigana mangaruhan pasar Bitcoin / BTC。

Numutkeun kana situs inpormasi "CoinDesk"、2021Harga Bitcoin / BTC, anu dina kisaran $ 54,000 dina soré tanggal 12 Désémber 2014,、Elon kasturi(CEO)Turunna seukeut saatos ngeposkeun dina Twitter、Samentawis murag handapeun tingkat $ 50.000。Elon kasturi(CEO)Naha éta aya hubunganana sareng、Harga Bitcoin / BTC ragrag pisan。

Kasturi Elon ieu(CEO)Keterangan "Elon Musk mariem" nyababkeun pasar mata uang virtual turun naek sababaraha kali ...

2021Dasar panggancangna taun "Tesla, Inc., USA"(Tesla, Inc.)Elon kasturi "

2021Pangaruh paling berpengaruh dina pasar cryptocurrency taun "Tesla, Inc."(Tesla, Inc.)Elon kasturi "

Mr Elon Musk, saha anu paling berpengaruh dina pasar aset crypto(Tesla, Nyarita. CEO)Kegiatan sareng cariosan parantos dijantenkeun salaku "Elon Musk gun" diantara investor individu sareng investor institusional di sakumna dunya salaku operator pasar anu ngajalankeun pasar, sareng éta mangrupikeun bahan penilaian anu sampurna anu fundamental dina mata uang maya sareng pasar saham. Kanyataan éta keur dilakukeun leres。

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG