Mata uang virtual dunya, cryptocurrency, mata uang digital internasional anyar
Situs Portal Global Curation Media

Harga mata uang virtual|Jumlah édisi|ngaran|Kumaha jalanna|Praktisitas|Kahareupna|Paménta sareng pasokan|Analisis kasaimbangan paménta anu saleresna
Harga Cryptocurrency tingkat pangluhurna / naék|Tingkat burst most paling turun|urus|Kaluar jangkung|Parangkat nyata waktos
Sadaya Merk Altcoin / Koin Jukut(Koin Sialan)inpormasi|Tukeuran|Kantor penjualan|Konter bursa|Kumaha cara ngagaleuh / ngagaleuh|Kumaha cara ngirim artos|Babandingan ongkos
Bagan harga aset Cryptographic|Nilai tukeur|Dasar-dasarna|Analisis téhnis|Inpormasi pasar real-time
Émbaran Pasar Mata Artos Crypto|ICO|IEO|STO|Anjeun|Réngking mata uang digital / reputasi / rating / breaking news
Dompét aset Cryptographic|Kaamanan|App|Jenis sareng ciri artos éléktronik Ngécéskeun inpormasi anu manpaat pikeun dagang jsb.

Situs média curation "Situs portal cryptocurrency / mata uang maya"
Situs inpormasi anu komprehensif blockchain "World Virtual Currency / Cryptographic Currency / New International Digital Currency Global Portal Website" dipikacinta ku sadayana dina wéb sadunya. Jaringan sosial(SNS)Tuturkeun, tautan situs, buzz, sadayana bagi gratis. Situs global ieu(Stasion Angkasa Internasional)Didukung ku padagang sareng pangaruh di panjuru dunya sareng parantos sumebar sacara internasional ku lisan.

  • 23/12/2020

[Warta sedih] Harga XRP turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti ngaleungitkeun. Bursa cryptocurrency "Binance" turun 41%.

XRP(Ripple)Harga turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti ngaleungitkeun XRP(Ripple)Harga mangrupikeun Binance dina 3 dinten terakhir(Binance)Harga salah sahiji aset crypto paling berharga di dunya parantos ambruk saatos terjun 41% dina gugatan Komisi Sekuritas sareng Bursa AS ngalawan Ripple、Sababaraha bursa parantos gaduh XRP(Ripple)Berita ngeunaan prosés Komisi Securities and Exchange A.S. ngalawan Ripple parantos terang、XRP(Ripple)Harga mangrupikeun Binance dina 3 dinten terakhir(Binance)Éta murag 41% di luhur sareng nabrak, numutkeun ka CoinMarketCap、Nilai token XRP turun langkung tina 42% dina 24 jam terakhir、Éta parantos murag ku langkung ti 63% ti saluhur 0,76 $ dina 30 dinten terakhir, sareng ayeuna ngan ukur 0,25 $.、Sababaraha bursa leutik parantos gaduh XRP(Ripple)Henteu tiasa dagang bakal ngahasilkeun karugian anu signifikan pikeun anu gaduh fisik sareng padagang FX dugi ka ayeuna、3Dua Bursa Mata Uang Virtual Leutik-OSL(OSL)、Beaxy Exch […]

  • 22/12/2020

"US Sky Bridge" anu ngagungkeun skala panggedéna di Amérika Serikat(SkyBridge) Diluncurkeun mata uang maya Bitcoin Fund sareng dilarapkeun ka SEC

"US Sky Bridge" anu ngagungkeun skala panggedéna di Amérika Serikat(SkyBridge) 」仮想通貨 ビットコインファンドを立ち上げSECに申請 米国 ウォール街の投資会社創業者 元ホワイトハウス広報部長 アンソニー・スカラムーチ氏の数十億ドル規模のヘッジファンド、Modal Skybridge、Pikeun ngaluncurkeun dana Bitcoin (BTC) anu énggal、米国の証券規制当局に正式な申請書を提出した 免除申請のためのフォームDは、Usul éta dipasang dina halaman wéb Komisi Sekuritas sareng Bursa dina Senén、発行体として「SkyBridge Bitcoin Fund L.P.」 関係者として「SkyBridge Bitcoin Fund GP LLC」が記載されている 文書によると、Dana anu diusulkeun nyaéta “Dana pager hirup “Skybridge, anu diklasifikasikeun salaku, nolak ngumumkeun ukuran udagan investasi、個人投資家からの最低投資額は5万ドルとなる 募集はSECのReg. D dibebaskeun、Kalayan kecap séjén, dana Bitcoin anu diusulkeun ku Skybridge Capital nyaéta、認定された投資家のみが利用できることを意味しています この申請はスカイブリッジ […]

  • 21/12/2020

JP Morgan Bitcoin "overbought" tapi emas(emas)Diprediksi nguseup dana ti

Bitcoin nyaéta emas(emas)Diprediksi nguseup artos ku ngorbankeun JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Numutkeun ka analis、Investor institusional kedah tetep mésér pikeun ngahindaran harga anu turun、Prospekna rosy sareng bullish Bitcoin mangrupikeun emas(emas)Éta panginten investor institusional anu ngadorong harga Bitcoin (BTC), anu prédiksi bakal nguseup artos ku ngorbankeun、Sareng JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Laporan klaim anyar dina koméntar anu dikutip ku Bloomberg dina 18 Désémber 2020、JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)Nikolaos Panigilt Zogru, ahli strategi, nambihan kana ramalan anyar ngeunaan peran kahareup investor institusional di Bitcoin. JP Morgan "Bitcoin nyaéta “Overbought”JP Morgan Chase(JPMorgan Chase & Co.)numutkeun kana、Aliran dana anu gedé bulan ieu、Kedah teras-terasan nyingkahan panyesuaian harga […]

  • 17/12/2020

Bitcoin, raja aset crypto(BTC)Mangrupikeun harga anu pangluhurna(PayPal)Sareng Digital Emas anu mangaruhan pasar sareng nyetir pasar kauangan langkung ageung

Bitcoin, raja aset crypto(BTC)Mangrupikeun harga anu pangluhurna(PayPal)Sareng emas digital gaduh pangaruh dina pasaran sareng nyetir pasar kauangan super bullish Mata uang maya (cryptocurrency) Bitcoin anu merevolusi industri kauangan nyaéta、2017Éta ngagaduhan popularitas sareng popularitas ti paruh kadua taun dugi ka satengah mimiti 2018. Naha henteu aya anu boro-boro nguping nami Bitcoin ayeuna? Bitcoin pencét rékor $ 23,000 dina 17 Désémber 2020 Bitcoin sakali deui janten sorotan. Faktor makroékonomi anu ngadorong harga Bitcoin naék nyaéta、Kawijakan pelonggaran moneter bank sentral di panjuru dunya teras-terasan. Ngalangkungan latar kaayaan ékonomi anu dicegah ku wabah virus corona énggal.、Investor sacara jelas ngarobah dana ka aset digital salaku pager hirup inflasi, anu ningkatkeun nilaina salaku aset digital pikeun pager hirup inflasi Paypal, perusahaan pamukiman panggedéna(PayPal)Harga saham nyaéta 14 Désémber 2020、Diropéa harga pangluhurna kantos Paypal(PayPal)Ngamimitian dagang mata uang virtual ekslusif di Amérika Serikat saatos 12 Nopémber 2020、Harga saham 1 […]

  • 01/12/2020

Naha kuring kedah mésér Digital Gold Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna!

Naha kuring kedah mésér Bitcoin tibatan Emas?? Sawala anu paling panas di Wall Street ayeuna! Kalayan mata uang virtual Bitcoin pencét catetan anu luhur、Investor institusional narik seueur artos tina emas Naha ieu ngan kabeneran?、Atanapi mangrupikeun awal péngkolan anu mangaruhan serius kana mata uang virtual sareng pasar logam mulia?、Abdi henteu tiasa nyarios pasti、Naha Bitcoin bakal janten aset anu tiasa dibandingkeun sareng emas di payun、Perdebatan dibagi, tapi、Perdebatan ayeuna nyaéta ngeunaan naha Bitcoin bakal hiji dinten tiasa dibandingkeun sareng emas salaku aset pikeun hedging inflasi sareng diversifikasi portopolio.、Bitcoin, anu naék 150% taun ayeuna, turun di minggu kamari、3Kacatet turunna panggedéna saprak bulan、Investor mata uang maya Jean-Marc Bonufu nyorot volatilitas Bitcoin anu luhur, anu nyababkeun investor umum ragu. "Emas pernah janten tempat anu aman pikeun dunya sareng orok boomer.、Ayeuna éta diganti ku aset sapertos Bitcoin. "、Upami bahkan bagian tina artos anu dicekel ku investor umum mimiti ngalih kana industri koin bit、Tilas dana pager hirup komoditi anu bakal ngarobih strategi diversifikasi Wall Street […]

  • 23/11/2020

2020Bitcoin, anu ngaleuwihan samentawis $ 19.100 dina 24 Nopémber 2014 sareng ayeuna narik perhatian deui

バブルを彷彿とさせる値上がりを見せる 仮想通貨(クリプトアセット)バブルを彷彿とさせる値上がりで再び注目を集めているビットコイン 下記のビットコイン(BTC)チャートを見てみよう ビットコインの価格は、2020Langkung 1,2 juta yen dina 10 Oktober 2014、Terus naék ti dinya、2020Samentawis ngabobol $ 19,100 dina 24 Nopémber 2018 Anu terakhir kali nyéépkeun $ 19,100 nyaéta 8 Januari 2018.、2Harga pangluhurna pikeun kahiji kalina dina 5 bulan (harga rata-rata harian)、Coincheck調べ)となりました しかし、Harga naék ayeuna、バブル期とは異なる冷静な状況を示していますこれまでの状況とは具体的に何が違うのでしょうか? 業界の第一線で活躍してきた者としては、2020Kuring pikir yén valuasi aset crypto parantos robih tina spekulasi kana aset saprak awal taun.

  • 14/10/2020

Naha Bitcoin parantos janten "Digital Gold"?

Naha Bitcoin parantos didamel salaku "emas digital"? nembé、Bitcoin sering disebat "emas digital"、Janten kelas asét anu teu kaiket kana nagara atanapi daérah khusus、Kusabab kamiripan sapertos larangan édisi、Sababaraha jalma nyarios yén éta mirip sareng emas, tapi、Tina inténsitas turun naek harga dina waktos gelembung、Teu ditampi sacara lega、Hilap tapi、Anyar-anyar ieu, kecap "digital digital" parantos muncul dina média utama.、Kusabab panyebaran virus corona énggal、Mungkin nilai aset crypto anu henteu kaiket kana nagara atanapi wilayah khusus parantos ditaksir deui.? 2020taun、Penyebaran virus corona énggal、Éta parantos ngarobih kahirupan urang ku cara anu teu acan pernah dilakukeun.、Kuring henteu kantos ningali sateuacan pertengahan Pébruari 2020、Kusabab gerakan résiko-off prihatin dampak coronavirus kana ékonomi nyata、Pasar saham murag kana puteran buntut teras、2020Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) ngaluarkeun deklarasi pandemi dina 11 Maret 2014.、Aliranna beuki kuat、 […]

  • 01/02/2020

Keuangan Keuangan Swiss Bank-bank Swiss anu gaduh akar kauangan parantos ngalih kana jaman bitcoin Bagian 3

Keuangan Keuangan Swiss Bank-bank Swiss anu gaduh akar kauangan parantos ngalih kana jaman bitcoin Bagian 3 DeFi(Keuangan desentralisasi) Harepan pikeun masa depan Éta kamungkinan DeFi(Keuangan desentralisasi)Naon Anu mana? DeFi(Keuangan desentralisasi)と は Keuangan Desentralisasi:DeFi)、Ékosistem kauangan diwangun dina jaringan blok Swiss SEBA Bank ngagaduhan ciri unik dolar AS、Dolar Hong Kong、Ngagunakeun seueur mata uang hukum sapertos dolar Singapura、Bitcoin、Ethereum、Anjeun tiasa dagang mata uang virtual sapertos Stella Rumen langsung. Anjeun tiasa muka rekening sakitar 15 menit ku telepon. Upami anjeun investor mumpuni、Anjeun henteu kedah angkat ka Swiss, "saur CEO SEBA Guido Bühler.(Guido Buehler)Anjeunna nyarios yén aya aspek penting dina bisnis perbankan.、Panyimpenan pie raspberry Micro pribadi pribadi pelanggan(Buah prambus Pi)Ngajalankeun titik Jaringan Kilat anjeun nyalira anu diwangun di luhur、Manajer Aset Hideung Walungan, anu nyebat dirina Libertarian […]

  • 30/01/2020

Keuangan Keuangan Swiss Bank-bank Swiss anu gaduh akar kauangan parantos ngalih kana jaman bitcoin Bagian 2

Keuangan Keuangan Swiss Bank-bank Swiss anu gaduh akar kauangan parantos ngalih kana jaman bitcoin Bagian 2 Swiss DAVOS- Industri perbankan Swiss、DAVOS, Swiss, kasohor nangtayungan kabeungharan jalma jegud ti jaman baheula- Industri perbankan Swiss、Kawéntar ngajaga kabeungharan pikeun waktos anu lami、Sababaraha bankir pikir Bitcoin cocog pikeun sektor kauangan Swiss, sanaos bank sapertos kitu masih dina minoritas.、SEBA Bank AG, dumasarkeun di Zurich, Swiss, November 2019、Salaku tambahan kana lisénsi bank umum、Penjagaan mata uang statutory、Panyimpenan mata uang maya、Kartu debit dikaitkeun sareng mata uang virtual anu sacara otomatis dirobih kana mata uang hukum dina tungtung tukang dina waktos pameseran、Diluncurkeun sababaraha layanan sapertos dagang mata uang virtual ngalangkungan aplikasi mobile Swiss SEBA Bank、Guido Bühler, CEO Swiss SEBA Bank, parantos ngaluncurkeun sababaraha layanan sapertos dagang mata uang virtual ngalangkungan kartu debit sareng aplikasi sélulér.(Guido Buehler)Numutkeun ka Mr.、Bank nyaéta Manajemén Aset Hideung Walungan(Manajemén Aset Walungan Hideung)Guy Schw, ogé pangadeg […]

  • 13/12/2019

Karajaan Keuangan Swiss Bank-bank Swiss anu gaduh akar kauangan parantos ngalih kana jaman bitcoin Bagian 1

Karajaan Keuangan Swiss Bank-bank Swiss anu gaduh akar kauangan parantos ngalih kana jaman bitcoin Bagian 1 SEBA didirikeun salaku bank aset crypto Swiss、Ngumumkeun tawaran jasa anyar di 9 nagara Crypto Asset Bank di Swiss(Bank Cryptocurrency)Bank SEBA didirikan salaku、Diumumkeun dina 12 Désémber 2019 pikeun nyayogikeun jasa di 9 nagara énggal Naon anu 9 nagara énggal ngagabung?、Inggris、Perancis、Jérman、Austria、Portugal、Walanda、Singapura、Hong Kong、Di Itali、SEBA Bank ngaluncurkeun jasa asét crypto pikeun investor institusional sareng mumpuni Di SEBA Bank anu dumuk di Zurich, Swiss、Salaku tambahan kana jasa perbankan online aset crypto, neundeun sareng ngatur aset crypto、Pembiayaan sareng aset crypto salaku jaminan Kami nyayogikeun jasa sapertos tukeur aset crypto pikeun mata uang hukum Nanganan aset crypto Bitcoin、Ethereum、Stella、Koin enteng、Jumlahna aya 5 merek Ethereum Klasik nanganan aset crypto、Bitcoin、Ethereum、Stella、Koin enteng、5 jinis Ethereum klasik SEBA bakal janten Biro Pemantauan Pasar Keuangan Swiss dina bulan Agustus taun ayeuna […]

  • 01/12/2019

Naon ari Bitcoin? Naon ari blockchain? Naon ari pertambangan?

ビットコインとは?ブロックチェーンとは?マイニングとは? ビットコインとは?ビットコインってなに? ビットコイン(Bitcoin)は、Peer to peer dumasar kana protokol open source nganggo log transaksi umum(F2f)を実現した決済で送金可能な通貨です ビットコイン(Bitcoin)は数ある暗号資産の中で「王様」のような象徴的な通貨 貴金属でいう金のような存在で人々の信用によって価値が決まり保たれます 中央銀行発行通貨、企業群のような中央集権型の発行体が無いのが特徴です ブロックチェーンとは?ブロックチェーンってなに? ビットコイン開発の過程でブロックチェーンは誕生した ブロックチェーンとは主にビットコインの取引を記録する分散型台帳を実現する為の技術です ブロックチェーンはビットコインの中核をなす「トランザクションデータ」の技術のことを指します 取引データ(履歴)を「トランザクション」と呼びブロックは複数の取引の集合体ですこれらのブロックが連続して格納されている状態を「ブロックチェーン」と呼びます 暗号資産(仮想通貨)を送る際の取引履歴のデータを「取引」といい、 […]

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG