Kategori

Anderson Maéhan P.C.(Kantor Hukum Anderson Maéhan)

  • 23/12/2020

[Warta sedih] Harga XRP turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti ngaleungitkeun. Bursa cryptocurrency "Binance" turun 41%.

XRP(Ripple)Harga turun 24% dina 24 jam nalika bursa mimiti ngaleungitkeun XRP(Ripple)Harga mangrupikeun Binance dina 3 dinten terakhir(Binance)Harga salah sahiji aset crypto paling berharga di dunya parantos ambruk saatos terjun 41% dina gugatan Komisi Sekuritas sareng Bursa AS ngalawan Ripple、Sababaraha bursa parantos gaduh XRP(Ripple)Berita ngeunaan prosés Komisi Securities and Exchange A.S. ngalawan Ripple parantos terang、XRP(Ripple)Harga mangrupikeun Binance dina 3 dinten terakhir(Binance)Éta murag 41% di luhur sareng nabrak, numutkeun ka CoinMarketCap、Nilai token XRP turun langkung tina 42% dina 24 jam terakhir、Éta parantos murag ku langkung ti 63% ti saluhur 0,76 $ dina 30 dinten terakhir, sareng ayeuna ngan ukur 0,25 $.、Sababaraha bursa leutik parantos gaduh XRP(Ripple)Henteu tiasa dagang bakal ngahasilkeun karugian anu signifikan pikeun anu gaduh fisik sareng padagang FX dugi ka ayeuna、3Dua Bursa Mata Uang Virtual Leutik-OSL(OSL)、Beaxy Exch […]

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG