Harga Cryptocurrency BTC ragrag sahandapeun dukungan $ 33,000 sareng calana pondok Bitfinex ngalir langkung 5,000 BTC

[Kacilakaan] Cryptocurrency BTC (Bitcoin) harga ragrag sahandapeun dukungan kritis $ 33,000 Bitfinex(Bitfinex)Posisi pondok ningkat gancang

Harga Cryptocurrency BTC ragrag sahandapeun dukungan $ 33,000 sareng calana pondok Bitfinex ngalir langkung 5,000 BTC

Harga Cryptocurrency BTC ragrag sahandapeun dukungan $ 33,000 sareng calana pondok Bitfinex ngalir langkung 5,000 BTC

Bitcoin (BTC) pikeun uji dukungan pikeun $ 31,000

Bitcoin (BTC)、7Handap dukungan $ 33,000 dina 8 Maret。

Sababaraha padagang、Éta nunjukkeun yén léngkah salajengna nyaéta pikeun nyobaan dukungan $ 31,000。

Numutkeun data ti Cointelegraph Markets Pro sareng TradingView、BTC / USD murag kana tingkat $ 32,000 dina 8 Juli。

Gugur ieu、Bitcoin (BTC) ngagaduhan tingkat résistansi anu signifikan $ 35,000(résistansi)Saatos kuring henteu tiasa nembus。Tina ieu、Bitcoin asup kana tahapan distribusi Wykov salajengna、39,000Aya résiko nimpa skénario bullish Bitcoin (BTC) anu tiasa muncul caket dolar。

Padagang Cryptocurrency Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Nyaéta、"Ku kaleungitan $ 33.000、31,000Kami ngarepkeun bakal dugi ka $ 31.400. "

“Padagang populér Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Nyaéta、Sateuacan sateuacan usum gugur dimimitian, "kaleungitan kisaran $ 33K、31Abdi ningali ~ 31,4K dolar. "。

Padagang Cryptocurrency Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Nyaéta、"Ku kaleungitan $ 33.000、31,000Kuring ngarepkeun bakal dugi ka $ 31.400. "。

BTC / USD pencét Bitstamp kalayan panghandapna $ 32.490、32,500Ngorbit dolar、Volatility nunjukkeun yén pamulihan masih mungkin dina kisaran。

Dina waktos tulisan、Bitstamp(Bitstamp)Saatos pencét low tina $ 32.490 dina、32,500Éta ngalir dina kisaran dolar。

Bitfinex(Bitfinex)Posisi pondok melonjak ka 160% dina sababaraha jam

Wartawan Cryptocurrency Colin Wu(Colin Wu)Nyaéta、Bursa Cryptocurrency Bitfinex、Paus anu teu dikenal nyobian langkung pondok tina 5,000 BTC、Anjeunna nunjukkeun yén tekanan jual énggal dihasilkeun dina sababaraha jam.。

Pamaké Bitfinex anu misterius ieu、Kami parantos netepkeun posisi pondok sahenteuna 5219 BTC、Ieu upami 1 BTC hargana $ 33,000、1Pantes $ 737 juta。

"Numutkeun data Data Mish、Ti jam 13:00 waktos Beijing、Akun (atanapi lembaga) nginjeum Bitcoin ti Bitfinex sareng ngadamel posisi pondok anu kuat, "saur wartawan aset crypto Colin Wu.(Colin Wu)Nyaéta ngalaporkeun。

15:03Dina waktos ayeuna, kami parantos nginjeum 5219 BTC sareng jumlah ieu masih ningkat.。

Kaseueuran posisi pondok henteu dibayar。

Dina waktos tulisan、Jumlah posisi pondok Bitfinex、Ngaronjat ku 160% sakitar 2 jam。

Sanaos kitu、Angka bybit nunjukkeun yén pondok Bitfinex ampir aya dina kasaimbangan sareng panjang。

Pondok pondok ku paus waktos ayeuna sanés énggal atanapi mahiwal.。

Sakumaha dilaporkeun ku Coin Telegraph, média berita cryptocurrency、6Kalakuan padagang ogé turun naek dina bulan、6Dina tanggal 25 Maret, aya adegan dimana taruhan pikeun 15.000 BTC dibanjiran kusabab turunna harga anu énggal.。

Énjing、BTC / USD dukungan anu énggal diuji deui pikeun $ 30,000。

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunya / Mata Artos Cryptographic / Mata Artos Digital Internét Anyar Portal Global"

Mata virtual maya anu cocog sacara global, cryptocurrency, blockchain, média sosial situs portal ringkesan inpormasi média sosial

Situs berita lengkep pikeun aset crypto, basis transmisi inpormasi dunya(Situs global)Merek mata uang maya utama, nami, jinis, ciri, jajaran, tingkat parobihan, likuiditas, harga, metode pameseran, nilai pasar, grafik real-time, pasokan, jilid volume, sareng sajabana Teknologi Blockchain / téknologi, dagang / mésér / jual mata uang digital Warta anu berguna, kolom, topik, tulisan, ngabagi inpormasi sareng sosialisasi viral ka jalma-jalma di panjuru dunya salaku situs berita pikeun sadaya kriptocurrency

Hayu urang buka bulan sareng anjeun salaku pamasar padagang super
Aset mata uang / crypto maya Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pamasaran Viral Global

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!