КАТЕГОРИЈА

Управување со имотот на Блек Ривер ДОО(Управување со средствата на Црна Река)

  • 01/02/2020

Финансиско кралство Швајцарија Швајцарските банки со финансиски корени веќе се префрлаат на ерата на биткоини Дел 3

Финансиско кралство Швајцарија Швајцарските банки со финансиски корени веќе се префрлаат на ерата на биткоини Дел 3 DeFi(Децентрализирани финансии) Очекувања за иднината Таа можност DeFi(Децентрализирани финансии)Што е Што е тоа? DeFi(Децентрализирани финансии)は は Децентрализирани финансии:DeFi)、Финансиски екосистем изграден на блокчејн мрежа Швајцарската СЕБА банка има уникатни карактеристики американски долари、Долар од Хонг Конг、Користење на многу легални валути како што се сингапурските долари、Bitcoin、Ethereum、Можете веднаш да тргувате со виртуелни валути како што е Стела Румен. Можете да отворите сметка за околу 15 минути по телефон. Ако сте квалификуван инвеститор、Не мора да одите во Швајцарија “, вели извршниот директор на СЕБА, Гвидо Билер.(Гвидо Булер)Тој вели дека постојат суштински аспекти на деловното работење во банкарството.、Складирање на приватниот клуч на клиентот Пита со малини со микро компјутер(Малина Пи)Извршете го вашиот сопствен јазол на мрежата на молња изграден погоре、Асет Манаг од Црна Река, кој себе си се нарекува либертаријанец […]

  • 30/01/2020

Финансиско кралство Швајцарија Швајцарските банки со финансиски корени веќе се префрлаат на ерата на биткоини Дел 2

Финансиско кралство Швајцарија Швајцарските банки со финансиски корени веќе се префрлаат на ерата на биткоини Дел 2 Швајцарски DAVOS- Швајцарската банкарска индустрија、ДАВОС, Швајцарија, познат по заштита на богатството на богатите од античко време- Швајцарската банкарска индустрија、Познат по тоа што долго време го штитеше богатството、Некои банкари сметаат дека Биткоинот е погоден за швајцарскиот финансиски сектор, иако таквите банки се уште можат да бидат во малцинство.、СЕБА банка АГ, со седиште во Цирих, Швајцарија, ноември 2019 година、Покрај општите банкарски лиценци、Законско притвор за валута、Виртуелно складирање на валути、Дебитна картичка поврзана со виртуелна валута што автоматски се претвора во легална валута на задниот крај за време на купувањето、Швајцарската банка СЕБА лансираше серија услуги како трговија со виртуелни валути преку мобилни апликации、Гвидо Билер, извршен директор на швајцарската банка СЕБА, лансираше серија услуги како што се трговија со виртуелни валути преку дебитни картички и апликации за мобилни телефони.(Гвидо Булер)Според г.、Банката е Управување со средства на Црна Река(Управување со средствата на Црна Река)Гај Шв, исто така основач на […]

Веб-страница за курација на криптовалути

„Веб-страница на светска виртуелна валута / криптографска валута / нова меѓународна дигитална валута глобален портал“

Глобално компатибилна виртуелна валута, крипто валута, блокчејн, тип на социјални мрежи, сеопфатна сумарна информација за порталот

Сеопфатна страница за вести за крипто средства, светска база за пренос на информации(Глобална страница)Големи брендови за виртуелна валута, имиња, видови, карактеристики, рангирање, стапка на промена, ликвидност, цени, начини на набавка, пазарна вредност, графикони во реално време, материјали, рангирање на волумен, итн. Технологија / технологија на блокчејн, трговија / купување / продажба на дигитални валути Корисни вести, колумни, теми, написи, споделување информации и ширење на вируси до луѓето ширум светот како страница за вести на сите криптовалути

Ајде да одиме на Месечината со вас како супер трговец со трговци
Виртуелна валута / крипто средства Интернет-страница на меѓународен глобален портал
Гвмг - Глобална група за маркетинг на вируси

CTR IMG
error: Alert: Content is protected !!