Rega XRP ambruk 24% sajrone 24 jam nalika ijol-ijolan kasebut wiwit dibatalake

[Warta sedih] Rega XRP ambruk 24% sajrone 24 jam nalika ijol-ijolan bursa diwiwiti. Bursa mata uang kripto "Binance" ambruk 41%.

XRP(Ripple)Regane ambruk 24% sajrone 24 jam nalika ijol-ijolan kasebut wiwit dibatalake

XRP(Ripple)Rega yaiku Binance sajrone 3 dina pungkasan(Binance)41% nyelehake

Rega salah sawijining aset crypto sing paling larang ing donya ambruk

Sawise tuntutan ukum Komisi Sekuritas lan Bursa Amerika Serikat marang Ripple、Sawetara ijol-ijolan wis duwe XRP(Ripple)Ana kerusuhan gedhe ing pasar mata uang virtual

Warta babagan tuntutan ukum Komisi Sekuritas lan Bursa A.S. nglawan Ripple bisa dingerteni、XRP(Ripple)Rega yaiku Binance sajrone 3 dina pungkasan(Binance)Ambruk 41% ing ndhuwur lan ambruk

Miturut CoinMarketCap、Nilai token XRP ambruk luwih saka 42% sajrone 24 jam pungkasan、Wis mudhun luwih saka 63% saka dhuwure 0,76 $ sajrone 30 dina pungkasan.

Saiki mung 0,25 $

asile、Sawetara ijol-ijolan cilik wis duwe XRP(Ripple)Ora bisa dagang bakal ngalami kerugian sing signifikan tumrap sing duwe fisik lan pedagang FX.

Nganti saiki、3Loro Valuta Utang Virtual Cilik-OSL(OSL)、Beaxy Exchange(Tukaran Laut Beak)、Cross Tower(Menara silang)-Yaiku、Apa bakal nundha dagang kanthi sementara、XRP(Ripple)Wis dibusak saka masalah dagang lan transaksi wis dibatalake.

Kanggo nanggepi iki、Harga saham perusahaan XRP uga ambruk

XRP ing ijol-ijolan liyane(Ripple)Bisa dibuwang

Miturut pengacara terkenal ing industri cryptocurrency、XRP(Ripple)Ijol-ijolan kadhaptar、Yen token kasebut dianggep aman、Sing ana risiko

Hailey Lennon, pengacara sing dadi mitra saka firma ukum Anderson Kill(Haley Lennon)Pak、Iki nyatakake:

“XRP(Ripple)Dianggep minangka sekuritas、Apa sampeyan ngerti sapa sing duwe risiko? XRP(Ripple)Kabeh ana pertukaran”

XRP(Ripple)Bursa, kantor penjualan ...

Iki crita negatif kanthi mbayangake.

Luwih XRP(Ripple)Apa luwih angel golek kantor pertukaran utawa sales sing ora didaftar?

Joseph Grundfest, sing uga dadi penasihat Ripple, sing diangkat dadi Komisaris SEC ing pamrentahan Reagan, sing dadi Presiden Amerika Serikat kaping 40, ujar:

"Ora preduli saka keputusan pungkasan、Cukup miwiti tumindak keras、Bakal nyebabake konsekuensi serius kanggo sing duwe XRP. "

"Yen jebule SEC arep ngajokake tuntutan hukum、Para makelar bakal mandheg dagang XRP amarga wedi karo risiko legal. "


SEK(Komisi Perdagangan Sekuritas AS)Yaiku、Ripple mbayar ijol-ijolan、"XRP" ing platform pertukaran(Ripple)Klaim bisa "tuku lan adol"

SEK(Komisi Perdagangan Sekuritas AS)Miturut tuntutan resmi sing diajukake dening、Ripple duwe kontrak paling ora 10 platform dagang aset digital.

“2017Ing taun lan 2018、Ripple uga、Paling ora 10 platform dagang aset digital (ora ana sing ndaftar ing SEC、Paling ora loro duwe kantor utama ing Amerika Serikat)、XRP(Ripple)Mlebu kontrak kanggo nyedhiyakake insentif dhaptar lan dagang

Ripple、Mbayar biaya kanggo platform kasebut、Biasane XRP(Ripple) XRP ing sistem sing digunakake(Ripple) Bisa tuku lan adol、Kadhangkala menehi insentif kanggo memenuhi kriteria volume dagang”

XRP(Ripple)Resmi dianggep minangka sekuritas、Pengacara Hailey Lennon(Haley Lennon)Pak、Nuduhake yen 10 ijol-ijolan sing dikutip ing tuntutan ukum bisa uga duwe risiko paling gedhe

Ripple bubar、2Wis regane $ 10 milyar sawise nglumpukake $ 100 yuta.、Token Ripple lan XRP sacara teknis beda、Ripple njaga bagean pinunjul saka nilai pasar mata uang、Ing sawijining wektu token XRP dhewe diarani "ripple"、Aku uga nuduhake logo karo perusahaan kasebut

Ripple、XRP dudu keamanan、Iki sejatine alat kanggo institusi finansial,、Volatilitas dhuwur、Bank ragu-ragu kanggo bener nggunakake token iki

Kosok baline、XRP dicathet ing akeh ijol-ijolan aset crypto、Ruang lingkup tuntutan hukum wis tambah akeh、Iki bisa uga duwe pengaruh sing luwih gedhe tumrap para pemain dagang ing kana

CEO Ripple Brad Garlinghouse / Pendhiri co Chris Larsen "Melu Aktif"

Brad Garlinghouse, CEO Ripple(Omah Garling Sang)Pak、Pendhiri lan pangusaha Chris Larsen(Chris Larsen)Dheweke ujar manawa bakal "perang kanthi agresif" kanggo "mbuktekake kasus kita."

Brad Garlinghouse(Omah Garling Sang)Dheweke uga negesake

"Nyatane kabeh bener salah lan ukum"

"Aku yakin manawa bakal menang sadurunge investigator sing nemokake kasunyatan netral."

Brad Garlinghouse(Omah Garling Sang)Pak、SEK(Komisi Perdagangan Sekuritas AS)Uga ana pilihan kanggo rekonsiliasi kanthi individu、Dheweke negesake manawa mutusake ora njupuk rute kasebut

kanggo alesan sing、XRP(Ripple)Kanggo nyimpulake kanthi resmi apa sekuritas kasebut、Keputusan pengadilan final ing Amerika Serikat dibutuhake

Ing sawetara ijol-ijolan、Nganti keputusan resmi dibukak、Kayane dagang bakal ditundha kanggo saiki

Investor institusi Asia nindakake transaksi bilateral * Transaksi OTC (Over The Counter), OSL, ijol-ijolan cryptocurrency, nyatakake kaya ing ngisor iki.

“Ripple Labs Inc. lan loro eksekutif wis dileksanakake dening Komisi Sekuritas lan Bursa AS、Kabeh $ XRP ing platform OSL(Ripple)Simpenan lan layanan dagang mandheg”

* Dagang OTC:itungan virtualDagang siji-siji tanpa mediasi ijol-ijolan

XRP risikone(Ripple)Rega "Apa utawa mati" kahanan

Saka sudut pandang teknis、Pedagang、XRP(Ripple)Kudu mumbul banget ing level saiki udakara $ 0,35

Utawa ujar manawa dheweke ana ing kahanan "nindakake utawa mati" sing kudu ngadhepi keturunan luwih akeh

0.35Ngisor dolar、2020Kemungkinan iki bakal mudhun banget ing level taun wiwitan

Nanging、Sampeyan ora bisa nolak demonstrasi santai

Sanajan dudu ukara pasar "tuku topi jerami ing mangsa adhem"、Aku ngira ana akeh pedagang XRP (riak) sing ngakoni manawa terjun iku papan sing paling apik kanggo tuku.

Bola-bali mundhak lan tiba kaya manuk abadi

XRP (riak) wis dadi kaya "urip utawa mati?", Sing uga minangka simbol cryptocurrency.

Dominasi Bitcoin dadi paling dhuwur setaun sajrone XRP terjun

Dominasi Bitcoin dadi paling dhuwur setaun sajrone XRP terjun、Keunggulan mata uang virtual Bitcoin saya tambah

Ngomong-ngomong, mata uang virtual (aset cryptographic) Bitcoin (BTC)、23Ujunge ambruk nganti $ 22.800 saben dina、24,000Soaring ing kacepetan gludhug menyang resistensi dolar

Volatilitas Bitcoin kayane bisa dijaga



Posted Articles Title : [Warta sedih] Rega XRP ambruk 24% sajrone 24 jam nalika ijol-ijolan bursa diwiwiti. Bursa mata uang kripto "Binance" ambruk 41%.


Posted by : Mata Uang Virtual Global / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional | Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

最終更新日 : 05-03-2021






|
Share
> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG