Tesla US(Tesla, Inc.)Elon Musk(CEO)Pembayaran Pak Bitcoin, pambayaran EV ditundha "Prihatin babagan beban lingkungan amarga pertambangan"

Bitcoin Tesla AS(BTC)Pembayaran, pambayaran EV ditundha Pak Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO) "Prihatin babagan beban lingkungan sing disebabake pertambangan"

Tesla US(Tesla, Inc.)Elon Musk(CEO)Pembayaran Pak Bitcoin, pambayaran EV ditundha "Prihatin babagan beban lingkungan amarga pertambangan"

Bitcoin Tesla AS(BTC)Pembayaran, pambayaran EV ditundha Pak Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)"Prihatin babagan beban lingkungan sing disebabake pertambangan"

202112 Mei、Tesla, Inc. saka Amerika Serikat、Ngumumake yen nundha prosedur tuku kendaraan listrik (EV) nggunakake Bitcoin, yaiku aset crypto (mata uang virtual)。

Tesla AS(Tesla, Inc.)Yaiku、Dheweke ujar manawa dheweke kuwatir karo panggunaan bahan bakar fosil sing tambah akeh kanggo pembangkit listrik sing diarani "penambangan".。

Tesla AS(Tesla, Inc.) CEO Elon Musk、2020Postingan ing Twitter tanggal 12 Desember 2014 nyritakake.。Ing kiriman kasebut、"Cryptocurrency minangka ide sing apik、Aku nganggep duweni potensi ing pirang-pirang cara lan mbesuk.、Kita ora bisa menehi beban ing lingkungan. "。

Tesla, CEO Inc. Elon Musk "Ora ana rencana kanggo adol Bitcoin sing dituku lan diduweni dening Tesla, Inc. ing Amerika Serikat."

2021Februari、Tesla AS(Tesla, Inc.)Ngumumake yen tuku $ 1.5 milyar Bitcoin / BTC (udakara 160 milyar yen)、2021Saka pungkasan Maret, kita miwiti pambayaran nganggo Bitcoin / BTC kayata EV ing Amerika Serikat.。

Tesla tujuane mandheg saka katergantungan minyak kanthi mobil listrik、Babagan nggunakake Bitcoin / BTC, sing nduweni akeh lingkungan, kanggo mbayar、Sawetara dikritik minangka "bertentangan karo tren ESG (lingkungan, masyarakat, tata kelola perusahaan)"。

Tesla AS(Tesla, Inc.) Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)"Ora ana rencana kanggo adol Bitcoin / BTC sing dituku lan diduweni Tesla, Inc. ing Amerika Serikat," lan listrik sing digunakake kanggo pertambangan "ganti dadi energi sing luwih sustainable."、Kita bakal nyedhiyakake saham kasebut kanggo didol. "。

Elon Musk (Tesla, Inc.. CEO)

"Ora ana rencana kanggo adol Bitcoin / BTC sing dituku lan diduweni Tesla, Inc. ing Amerika Serikat."

Tesla AS(Tesla, Inc.)Aja adol Bitcoin / BTC、Yen pertambangan ganti dadi sumber energi sing luwih berkelanjutan、Saran kanggo nerusake dagang karo Bitcoin / BTC。Uga、Kita uga ngelingi mbayar nganggo mata uang virtual liyane sing nggunakake energi luwih murah tinimbang Bitcoin / BTC。

Tesla AS(Tesla, Inc.)Saka $ 1,5 milyar Bitcoin / BTC sing wis didol nganti saiki、Sampeyan wis adol dhuwit pira、Uga、Sanajan masalah tenaga penambangan sing dingerteni、Ora jelas kenapa sampeyan tuku Bitcoin / BTC。

Yen ditambang nganggo energi sing bersih、Tesla AS(Tesla, Inc.)Apa bakal nerusake dagang Bitcoin / BTC?

Jumlah pitungan kerja sing diarani pertambangan, sing penting banget kanggo aset crypto、Nganggo akeh kekuwatan。Area sing populer kanggo pertambangan、China kanthi tagihan listrik murah、Rusia、Kazakhstan、Ing Iran lsp.、Akeh wilayah kasebut diarani gumantung karo pembangkit listrik bahan bakar fosil.。

Ing pertambangan Bitcoin / BTC、Ing taun kepungkur, konsumsi rata-rata 7,46 GW、Ing taun iki kira-kira 16.71GW ing survey sing padha。

Konsumsi energi pertambangan Bitcoin "ora normal" dening Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)Nanging, yen pertambangan ditindakake kanthi energi sing bersih、Tesla AS(Tesla, Inc.)Bakal nerusake dagang Bitcoin?

Tesla AS mbesuk(Tesla, Inc.)Nalika nggatekake polahe Pak Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)Yaiku、Mungkin sampeyan wis ngowahi minat menyang mata uang crypto sing kurang pengaruh lingkungan。

Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)Dogecoin itungan virtual favorit(DOGE)Apa bakal dadi mangsa sing bakal dituku mobil Tesla?

Mung sawetara dina kepungkur、Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)Dadi pandherek ing Twitter、Ora mung Bitcoin / BTC、Cryptocurrency sing disenengi bubar:Dogecoin(DOGE)Nanging aku takon apa aku kudu bisa nggunakake kanggo tuku mobil Tesla、Dumadakan owah gingsir ati、Panemu wong liya bisa uga pengaruhe。

Elon Musk minangka Bitcoin(BTC)Pembayaran sing ditanggepi lan pembayaran EV "prihatin babagan beban lingkungan amarga pertambangan"。Ganti ati iki dadakan、Bisa uga ana amarga panemu saka sakiwa tengene。

Dheweke、Nalika tweeting perdagangan Bitcoin / BTC bakal ditanggepi sementara、"Kita ngelingi cara pambayaran cryptocurrency liyane sing nggunakake kurang saka 1% energi Bitcoin / BTC ing siji transaksi."。

Elon Musk (Tesla, Inc.. CEO) "Kita ngelingi cara pambayaran cryptocurrency liyane sing nggunakake kurang saka 1% energi Bitcoin / BTC ing siji transaksi."

Ora cryptocurrency adhedhasar PoW sing mbutuhake konsumsi daya dhuwur kanggo pertambangan (Bitcoin / BTC kalebu kategori iki)、Kayane bisa uga cryptocurrency adhedhasar PoS (Proof-of-Stake)。

Miturut cara、Elon Musk(Tesla, Inc.. CEO)Mata uang virtual favorit "Dogecoin"(DOGE)」Ora adhedhasar PoS (Proof-of-Stake) amarga nggunakake PoW.Cryptocurrency sing disaranake dening Elon Musk:Dogecoin(DOGE) Apa bakal dadi mangsa sing bakal dituku mobil Tesla? Uga narik perhatian, lan mbesukDogecoin(DOGE)Kahanan kasebut kudu ngawasi rega lan regane。

Elon Musk(CEO)Pasar Cryptocurrency fluktuasi karo "Elon Musk"!! 2021Paling kuat taun ikiDhasarKasunyatan dadi pengaruh paling pengaruh ing pasar cryptocurrency

Elon Musk, sing wis dianggep minangka pengikut mata uang virtual(Tesla, Inc.. CEO)Pangowahan kabijakan、Kemungkinan iki bisa mengaruhi pasar Bitcoin / BTC。

Miturut situs informasi "CoinDesk"、2021Rega Bitcoin / BTC, sing ana ing kisaran $ 54.000 nalika awan tanggal 12 Desember 2014,、Elon Musk(CEO)Mudhun banget sawise ngirim ing Twitter、Sedhela mudhun ing level $ 50.000。Elon Musk(CEO)Apa ana gandhengane utawa ora、Rega Bitcoin / BTC ambruk banget。

Musk Elon iki(CEO)Pangandikan "meriam Elon Musk" nyebabake pasar mata uang virtual fluktuasi bola-bali ...

2021Dhasar paling kuat ing taun "Tesla, Inc., USA"(Tesla, Inc.)Elon Musk "

2021Pengaruh paling pengaruh ing pasar cryptocurrency taun "Tesla, Inc."(Tesla, Inc.)Elon Musk "

Pak Elon Musk, sing paling berpengaruh ing pasar aset crypto(Tesla, Inc.. CEO)Kegiatan lan ujar wis dadi "gun Elon Musk" ing antarane investor lan investor institusional ing saindenging jagad minangka operator pasar sing ndamel pasar, lan minangka bahan pengadilan sing sampurna sing dhasar ing mata uang virtual lan pasar saham. Kasunyatan kasebut yaiku rampung pancen bener。

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG