Rega Cryptocurrency BTC luwih murah tinimbang dhukungan $ 33.000 lan celana pendek Bitfinex mundhak luwih saka 5.000 BTC

Rega [Crash] Cryptocurrency BTC (Bitcoin) luwih murah tinimbang dhukungan kritis $ 33.000 Bitfinex(Bitfinex)Posisi cekak mundhak kanthi cepet

Rega Cryptocurrency BTC luwih murah tinimbang dhukungan $ 33.000 lan celana pendek Bitfinex mundhak luwih saka 5.000 BTC

Rega Cryptocurrency BTC luwih murah tinimbang dhukungan $ 33.000 lan celana pendek Bitfinex mundhak luwih saka 5.000 BTC

Bitcoin (BTC) kanggo nyoba dhukungan $ 31.000

Bitcoin (BTC)、7Ngisor dhukungan $ 33.000 ing tanggal 8 Maret。

Sawetara pedagang、Iki nuduhake yen langkah sabanjure yaiku nyoba dhukungan $ 31.000。

Miturut data saka Cointelegraph Markets Pro lan TradingView、BTC / USD ambruk ing level $ 32,000 tanggal 8 Juli。

Iki tiba、Bitcoin (BTC) duwe level resistensi sing signifikan yaiku $ 35,000(resistensi)Sawise aku ora bisa nembus。Saka iki、Bitcoin mlebu ing tahap distribusi Wykov sabanjure、39,000Ana risiko ngilangi skenario bullish Bitcoin (BTC) sing bisa nganti cedhak dolar。

Pedagang Cryptocurrency Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Yaiku、"Kanthi ilang $ 33.000、31,000Kita ngarepake bakal nganti $ 31.400. "

“Pedagang populer Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Yaiku、Sadurunge musim gugur diwiwiti, "ilang kisaran $ 33K、31Aku nggoleki ~ 31,4K dolar. "。

Pedagang Cryptocurrency Michael van de Poppe(Michael van de Poppe)Yaiku、"Kanthi ilang $ 33.000、31,000Aku ngarep-arep bakal nganti $ 31.400. "。

BTC / USD nggayuh Bitstamp kanthi rega paling murah $ 32.490、32,500Ngorbit dolar、Volatilitas nuduhake manawa pemulihan isih bisa ditindakake。

Ing wektu posting artikel、Bitstamp(Bitstamp)Sawise ngetokake rega paling murah $ 32.490 ing、32,500Saiki obah ing kisaran dolar。

Bitfinex(Bitfinex)Posisi cekak mundhak dadi 160% sajrone sawetara jam

Wartawan Cryptocurrency Colin Wu(Colin Wu)Yaiku、Exchange Cryptocurrency Bitfinex、Paus sing ora dingerteni nyoba nyuda luwih saka 5.000 BTC、Dheweke negesake manawa tekanan jual anyar digawe sajrone sawetara jam.。

Pangguna Bitfinex sing misterius iki、Kita wis nemtokake posisi paling sithik paling ora 5219 BTC、Iki yen 1 BTC regane $ 33.000、1Regane $ 737 yuta。

"Miturut data Data Mish、Wiwit jam 13:00 wektu Beijing、Akun (utawa lembaga) nyilih Bitcoin saka Bitfinex lan nggawe posisi cekak sing kuwat, "ujare jurnalis aset crypto Colin Wu.(Colin Wu)Wis nglaporake。

15:03Ing wektu iki, kita wis nyilih 5219 BTC lan jumlah iki isih saya tambah.。

Umume posisi cekak ora dibayar。

Ing wektu posting artikel、Total posisi cendhak Bitfinex、Ditambah 160% udakara 2 jam。

Nanging、Nomer bybit nuduhake yen kathok cendhak Bitfinex meh padha karo keseimbangan dawa。

Celana pendek amba dening paus saiki ora anyar utawa biasa.。

Kaya sing dilaporake dening Coin Telegraph, media warta cryptocurrency、6Tumindake para pedagang uga owah ing rembulan、6Ing tanggal 25 Maret, ana adegan taruhan 15.000 BTC dibanjiri amarga penurunan rega anyar.。

Dina sabanjuré、Dhukungan BTC / USD sing nembe nyoba maneh kanggo $ 30.000。

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG
error: Alert: Content is protected !!