Bitcoin wis "emas digital"

Apa Bitcoin wis dadi "Emas Digital"?

Apa Bitcoin wis digawe minangka "Digital Gold"?

bubar、Bitcoin asring diarani "emas digital"

Bitcoin、Dadi kelas aset sing ora ana gandhengane karo negara utawa wilayah tartamtu、Amarga kamiripan kayata watesan penerbitan、Wis diandharake sawetara lapisan manawa "mirip karo emas"

Nanging、Saka intensitas fluktuasi rega sajrone periode gelembung、Ora ditampa kanthi wiyar、Wis lali

Nanging、Bubar iki, tembung "emas digital" wis katon ing media utama.

Ing latar mburi、Amarga nyebar virus corona anyar、Mbok regane aset crypto sing ora ana gandhengane karo negara utawa wilayah tartamtu wis ditaksir maneh.?

2020taun、Penyebaran virus corona anyar、Wis ngowahi urip kita kanthi cara sing durung pernah ana sadurunge.、Aku durung nate weruh

2020Saka udakara pertengahan Februari、Amarga obahe risiko kuwatir babagan pengaruh virus corona ing ekonomi nyata、Pasar saham wis dadi buntut

sesampunipun、2020Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) nerbitake deklarasi pandemi tanggal 11 Maret 2014.、Alirane saya kuwat、Pasar saham wis ambruk

Uga、Kekhawatiran babagan panyebaran virus corona jangka panjang lan gesekan antarane Amerika Serikat lan China、2020Ing tanggal 27 Juli 2014, indeks dolar sing nuduhake regane dolar AS tumrap pirang-pirang mata uang utama wis mudhun kaping pisanan ing udakara rong taun.、Rega koin emas lan bit wis mundhak

Bitcoin wis "emas digital"
Bitcoin wis "emas digital"

Napa Bitcoin (BTC) diarani "Digital Gold"?

Alesane yaiku、Bitcoin wis dimodelake nganggo emas wiwit desaine、Amarga nduweni ciri khas sing luwih mirip emas tinimbang mata uang.

Uga、Amarga ana akeh pamindhahan rega padha karo emas nalika upacara mahkota pungkasan、Nalika Bitcoin diarani "Digital Gold"、Popularitas Bitcoin saya mundhak

Dolar lan euro、Mata uang legal kayata yen、Kamangka bank sentral lan pamrentah menehi masalah babagan kabijakan、Bitcoin kaya emas、Ana jumlah maksimal sing bisa ditemokake

Uga、Bitcoin ora kena pengaruh langsung saka kabijakan moneter utawa finansial ing negara tartamtu

Contone、Ing negara kayata Argentina lan Mesir、Volume dagang Bitcoin mundhak

iki yaiku、Amarga kita nganggep aset crypto kayata Bitcoin luwih aman tinimbang mata uang kita dhewe、Amarga kita fokus ing aset crypto ora mung minangka "investasi" nanging uga minangka "aset".

Bakal mung sawetara wektu sadurunge Bitcoin (BTC) dadi "emas digital".



Posted Articles Title : Apa Bitcoin wis dadi "Emas Digital"?


Posted by : Mata Uang Virtual Global / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional | Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

最終更新日 : 28-02-2021






|
Share
> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG