Apa aku kudu tuku Bitcoin tinimbang Emas?? Diskusi paling apik ing Wall Street saiki!

Apa luwih becik aku tuku Bitcoin Emas Digital tinimbang Emas?? Diskusi paling apik ing Wall Street saiki!

Apa aku kudu tuku Bitcoin tinimbang Emas?? Diskusi paling apik ing Wall Street saiki!

Kanthi mata uang virtual Bitcoin entuk rekor dhuwur、Investor lembaga narik dhuwit akeh saka emas

Apa iki mung kebetulan?、Utawa minangka awal giliran sing duwe pengaruh serius ing mata uang virtual lan pasar logam mulia?、Aku ora bisa ngomong kanthi pasti、Apa Bitcoin bakal dadi aset sing sebanding karo emas mbesuk、Perdebatan dipérang

Nanging、Perdebatan saiki yaiku babagan apa Bitcoin bakal mbandhingake karo emas minangka aset kanggo pager inflasi lan diversifikasi portofolio.、Pemanasan

Bitcoin, sing mundhak 150% ing taun iki, ambruk minggu kepungkur、3Ngrekam penurunan paling gedhe wiwit wulan iki、Iki nyorot volatilitas Bitcoin sing dhuwur, sing nyebabake investor umum ragu-ragu.

Apa aku kudu tuku Bitcoin tinimbang Emas?? Diskusi paling apik ing Wall Street saiki!
Diskusi paling apik ing Wall Street saiki!

Investor mata uang virtual Jean-Marc Bonufu "Emas minangka papan sing aman kanggo jagad lan boomer bayi、Saiki diganti aset kaya Bitcoin. "

Nanging、Yen bagean bagean dhuwit sing dianakake investor umum wiwit pindhah menyang industri koin、Bakal ngganti strategi desentralisasi Wall Street

Mantan Manajer Dana Pager Komoditas、Saiki, investor mata uang virtual Jean-Marc Bonufu、"Emas biyen dadi papan sing aman kanggo jagad lan boomer bayi、Saiki diganti aset kaya Bitcoin. "

Bitcoin tinimbang emas, raja aset aman(Emas digital)Apa aku kudu tuku?

Sanajan wis dadi debat gedhe ing antarane investor umum lan investor institusional, sanajan sampeyan ndeleng volume lan aliran dana saiki, Bitcoin(Emas digital)Umume bakal terus tuwuh dadi aset sing dilebokake ing portofolio uga nglestarekake kekayaan, kanthi nambah perhatian lan permintaan.

Ngedolake kepemilikan kapercayan investasi (ETF) sing ana gandhengane karo emas kanggo tuku bitcoin

Miturut analis JP Morgan Chase、Kantor kulawarga lan dana liyane、Ditulis manawa adol duweke kapercayan investasi sing didaftar (ETF) sing ana gandhengane karo emas supaya bisa tuku koin.

Grayscale Bitcoin Trust, sing disenengi karo investor institusi minangka kendaraan investasi Bitcoin,、8Wis luwih saka tikel adhedhasar dolar wiwit wiwitan wulan



Posted Articles Title : Apa luwih becik aku tuku Bitcoin Emas Digital tinimbang Emas?? Diskusi paling apik ing Wall Street saiki!


Posted by : Mata Uang Virtual Global / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional | Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

最終更新日 : 08-03-2021






|
Share
> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG