Warren Buffett, Dewa Investasi)Cara dagang jangka pendek "Yen sampeyan munggah, adol kanthi tamak" "Yen sampeyan mudhun, tuku kanthi wedi" "Tuku kanthi wedi lan adol kanthi tamak"

Bitcoin(BTC) Pangembangan pasar sing mlebu level "oversold" sing durung pernah ana sadurunge nanging bisa diakhiri kanthi mundhak munggah lan trobosan Apa indeks pangadilan?

Warren Buffett, Dewa Investasi)Cara dagang jangka pendek "Yen sampeyan munggah, adol kanthi tamak" "Yen sampeyan mudhun, tuku kanthi wedi" "Tuku kanthi wedi lan adol kanthi tamak"

Bitcoin(BTC) Pangembangan pasar sing mlebu level "oversold" sing durung pernah ana sadurunge nanging bisa diakhiri kanthi mundhak munggah lan trobosan Apa indeks pangadilan?

Sampeyan minangka ukuran psikologi pasar Bitcoin

Bitcoin(BTC)Apa sampeyan ngerti indeks pangadilan saka overheating pasar?

Indeks Wedi lan Kritik Crypto = Indeks medeni & Kepinginan(indeks)

Sikil Wedi Serakah = Siklus wedi lan kepinginan

RSI minangka analisis teknis indikator adhedhasar osilator khas sing nemtokake overbought / oversold

Bitcoin(BTC)Kepiye kahanan pasar saiki? Kisaran lan arah rega apa sing bakal dituju mbesuk? Aku arep nerangake。

Bitcoin(BTC)Rega pasar kisaran、Pangembangan pasar sing bisa diakhiri kanthi mandheg

2021Ing tanggal 14 Juli 2014, Bitcoin(BTC)Ana ing level "oversold" sing durung pernah ana。

Bitcoin(BTC) Iki mlebu level "oversold" sing durung tau ana lan pasar jangka panjang isih ana。Antarane akeh investor、Bitcoin wis adol maneh、Sawetara percaya manawa adol bakal nyebabake sade luwih lanjut lan penurunan rega sing signifikan.。

Bitcoin(BTC)Analis teknis prediksi penurunan rega ing pertengahan Mei 2021 : Katie Stockton(Katie Stockton)Nanging、Bitcoin Saiki(BTC)Pasar kisaran kemungkinan bakal rusak munggah。

Manajemen risiko investasi lan pasar investasi liwat analisis tekniskesempatan,"Strategi Fairlead" kanggo mbantu sampeyan nemokake kesempatan investasi(Sastranegara Fairlead, LLC)Katie Stockton, Pendhiri lan Mitra Mitra(Katie Stockton)Yaiku、2021Ing laporan sing dirilis tanggal 12 Mei 2014、"Sanajan netral ing fase flat kasebut dhewe、Kayane luwih cenderung ing tahap munggah tinimbang fase mudhun. "。

Nggoleki histogram MACD、"Momentum jangka menengah saya apik," ujare Katie Stockton.(Katie Stockton)Pak ngandika。

Bitcoin(BTC)Wis regane $ 30.000 nganti $ 40.000 wiwit pungkasan Mei、Kisaran kasebut luwih sempit sajrone rong minggu kepungkur, nanging uga ana gerakan sing gedhe lan bisa uga pasar bakal ngalami kenaikan harga.。

Histogram MACD saka grafik mingguan (indikator kekuatan gaya lan pangowahan) yaiku、2021Botoh mudhun ing pertengahan Juni、Nguripake munggah。

Katie Stockton(Katie Stockton)Yaiku "bitcoin(BTC)Wis laris ing jangka menengah、Pamindhahan sing rata luwih saka $ 30.000(kisaran)Apa ngasilake、Bitcoin(BTC)Iki nggawe dhukungan sing kuat kanggo kita. "。

Katie Stockton(Katie Stockton)、Suwene ing ndhuwur rata-rata obah 50 dina (MA) $ 35.500 ing Waktu Universal Koordinasi (UTC)、Breakout terbalik dikonfirmasi。Yen kedadeyan kasebut、Mbukak cara menyang garis resistensi sabanjure, udakara $ 44.000.。

Ngisor $ 30.000 sing wis suwe dikepengini ing tembok wesi minangka dhukungan、Kajaba iku, ana kemungkinan adol bakal dadi grafik sing ngindhari adol.、Katie Stockton(Katie Stockton)Nuduhake ide sing "ora bakal mudhun ing sangisore $ 30.000"。

Makna pasar layu musim panas! ?? "Bitcoin(BTC)Dagang 24 jam saben dina, 365 dina setaun、Pedagang ora! Utamane kanggo sing duwe villa! "

Musim panas teka ing Hemisfer Lor、Iki bisa uga dadi salah sawijining sebab kenapa pasar aset crypto ilang momentum。

Ing mangsa panas, jumlah peserta transaksi finansial mudhun, lan fenomena maksim pasar sing diarani "pasar layu musim panas" bisa uga kedadeyan.。

Wong ing saindenging jagad plancongan musim panas(preinan panas)Nalika mlebu、Gerakan pasar finansial alon, transaksi ing pasar finansial mudhun, lan pasar finansial cenderung sepi lan pergerakan rega cenderung sithik.。

iki"Pasar layu musim panas"Ngomong。

Mbangun lan analisa model ramalan sing dadi dhasar rencana manajemen aset institusi finansial、"Glass node" minangka sumber pamblokiran lan analisis on-chain(Kaca Kaca)Yaiku、Diterangake pasar Bitcoin "sepi nyengsemaken"。

Bitcoin(BTC)Volume dagang mudhun、Perusahaan jasa finansial aset digital "EQONEX"、Bubar、Aku ngira paling ora alasane yaiku investor institusi sing mlebu ruang aset crypto lagi plancongan musim panas.。

"EQONEX" ing newsletter tanggal 12 Juli、"2020 lan 2021 minangka investor institusional sing mlebu aset crypto," ujare ucapan selamat lan ndhukung.。Nanging "kita lali ora ngomong siji-siji。Wong sing makarya ing institusi finansial utama、Aku seneng liburan musim panas, "jarene, nalika ngerti karo pasar layu musim panas.。

"Bitcoin(BTC)Dagang 24 jam saben dina, 365 dina setaun、Pedagang ora! Utamane kanggo sing duwe villa! "

Bitcoin(BTC)Apa indeks pangadilan kasebut? Warren Buffett, Dewa Investasi)Cara dagang jangka pendek "Yen sampeyan munggah, adol kanthi rakus" "Yen sampeyan mudhun, tuku kanthi wedi" "Tuku kanthi wedi lan adol kanthi tamak" Wektu kanggo praktik metode dagang jangka pendek tingkat win winates


Milyuner Donya Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Salah sawijining kutipan

Warren Buffett, Dewa Investasi(Warren Edward Buffett)Cara dagang jangka cendhak: "Tuku kanthi wedi" yen mudhun "Jual kanthi rakus" "Tuku kanthi wedi lan adol kanthi tamak" Wayahe nindakake strategi sing bisa digunakake adhedhasar etologi manungsa. Bisa uga。

Kajaba iku, metode dagang jangka pendek win win rate "pinggiran lahir saka rasa wedi lan srakah!?" Minangka strategi pasar sing misuwur.。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Akidah investasi ing investasi yaiku "wedi yen wong liya rakus"、Dadi rakus yen wong liya wedi. "、Kita wis entuk rejeki gedhe kanthi nggawe metode reproduksi adhedhasar kapercayan iki.。

Nanging、Aku asring ngrungokake tembung iki、Ora gampang ditindakake。ing bukti kasebut、Warren Buffett kapindho(Warren Edward Buffett)Durung katon。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Yen sampeyan ndeleng luwih jero babagan inti investasi sampeyan、Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Bisa diarani manawa ora ana sing ngerti tumindak manungsa kaya ngono。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Yaiku、Ngerteni manawa masarakat dadi ora rasional nalika stres、Pangertosan kasebut digunakake kanthi apik ing investasi.。Ngidini dheweke ngasilake cara ing dagang jangka pendek。

Warren Buffett, Dewa Investasi(Warren Edward Buffett) sakaApa kapercayan investasi sampeyan?

① Wedi、Nggawe kauntungan ing dagang。

② Langkung keweden ing pasar、Pinggirane saya gedhe。

Ire Kepinginan uga nggawe kauntungan。

④ Media lan pengaruh、Mengaruhi akeh pedagang lan investor、Nambah rasa wedi lan srakah。

⑤ Wedi kesempatan sing ilang (ilang kesempatan sing bathi)、Iki minangka emosi sing kuat kanggo wong.、Iki minangka ujung sing dituku。

⑥ Buffett "Tuku kanthi wedi、Pendekatan "adol kanthi srakah"、politik、Ekonomi、Preduli saka pangowahan teknologi、Kanggo abad kaping pungkasan、Bisa mlaku kanthi apik。


Milyuner Donya Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Pak、Tuku yen wedi banget、Sing adol nalika rakus minangka cara dagang sing paling apik、Wong sing wis diverifikasi kanthi tes lan conto sing akeh banget.。

Kauntungan saka metode iki yaiku、21Kaya sing sampeyan ngerteni saka slamet ing jaman kerusuhan abad iki、Bakal terus suwe ing mbesuk。

Warren Buffett(Warren Edward Buffett)Diilhami dening Pak、Bitcoin(BTC)Sanajan ing dagang, "tuku kanthi wedi" adhedhasar tumindake manungsa、Kita duwe kesempatan sing apik kanggo nggawe metode dagang jangka pendek "adol kanthi rakus"。

Warren Buffett, Dewa Investasi)Cara dagang jangka pendek "Yen sampeyan munggah, adol kanthi tamak" "Yen sampeyan mudhun, tuku kanthi wedi" "Tuku kanthi wedi lan adol kanthi tamak" Tingkat menang dhuwur Cara dagang jangka pendek Bisa uga saiki wayahe digunakake praktik strategi ing dagang cryptocurrency. ora。

Bitcoin(BTC) Kita mlebu level "oversold" sing durung pernah ana sadurunge, nanging ana kemungkinan sing bisa rampung kanthi mundhak, kan? Kajaba iku, bisa dingerteni manawa kudu nggatekake babagan keputusan runtuh lan pungkasane amarga adol kepenak, sing uga dadi siklus ganas nalika adol adol adol.。

> Situs kurasi Cryptocurrency

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG
error: Alert: Content is protected !!