BABAGAN

Anderson Kill P.C.(Kantor Hukum Anderson Kill)

  • 23/12/2020

[Warta sedih] Rega XRP ambruk 24% sajrone 24 jam nalika ijol-ijolan bursa diwiwiti. Bursa mata uang kripto "Binance" ambruk 41%.

XRP(Ripple)Rega ambruk 24% sajrone 24 jam nalika ijol-ijolan wiwit ngilangi XRP(Ripple)Rega yaiku Binance sajrone 3 dina pungkasan(Binance)Rega salah sawijining aset crypto paling terkenal ing dunya ambruk sawise 41% terjun ing gugatan Komisi Sekuritas lan Bursa AS nglawan Ripple、Sawetara ijol-ijolan wis duwe XRP(Ripple)Warta babagan tuntutan ukum Komisi Sekuritas lan Bursa A.S. nglawan Ripple wis katon, nyebabake kerusuhan ing pasar mata uang virtual.、XRP(Ripple)Rega yaiku Binance sajrone 3 dina pungkasan(Binance)Nanging ambruk 41% ing ndhuwur lan ambruk, miturut CoinMarketCap、Nilai token XRP ambruk luwih saka 42% sajrone 24 jam pungkasan、Wis mudhun luwih saka 63% saka dhuwure 0,76 $ sajrone 30 dina pungkasan, lan saiki mung 0,25 $.、Sawetara ijol-ijolan cilik wis duwe XRP(Ripple)Ora bisa dagang bakal ngalami kerugian sing signifikan tumrap sing duwe fisik lan pedagang FX nganti saiki、3Loro Valuta Utang Virtual Cilik-OSL(OSL)、Beaxy Exch […]

Situs kurasi Cryptocurrency

"Mata Uang Virtual Dunia / Mata uang Cryptographic / Situs Web Portal Global Mata Uang Digital Internasional"

Mata uang virtual sing kompatibel karo global, cryptocurrency, blockchain, jinis media sosial situs portal ringkesan informasi lengkap

Situs warta lengkap kanggo aset crypto, basis transmisi informasi donya(Situs global)Merek mata uang virtual utama, jeneng, jinis, karakteristik, rangking, tingkat pangowahan, likuiditas, rega, cara tuku, nilai pasar, grafik wektu nyata, pasokan, rangking volume, lsp. Teknologi / teknologi Blockchain, perdagangan / tuku / adol mata uang digital Nuduhake informasi lan penyebaran virus kanggo kabeh wong ing saindenging jagad minangka situs warta kanggo kabeh mata uang kripto, kalebu warta, kolom, topik, lan artikel sing migunani.

Ayo lunga menyang rembulan minangka pemasar pedagang super
Aset mata uang virtual / crypto Situs portal global internasional
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Ctr IMG