KATEGORIA

Anthony Scaramucci(Anthony Scaramouch)

  • 22/12/2020

"US Sky Bridge" e cila mburret me shkallën më të madhe në Shtetet e Bashkuara(SkyBridge) Nisur monedhën virtuale Fondi Bitcoin dhe aplikuar në SEC

"US Sky Bridge" e cila mburret me shkallën më të madhe në Shtetet e Bashkuara(SkyBridge) Nisur fondi i kriptomonedhës Bitcoin dhe aplikuar në SEC Një fond mbrojtës shumë miliard dollarësh nga Anthony Scaramucci, një ish-Drejtor i Komunikimit i Shtëpisë së Bardhë, themelues i një kompanie investimesh në Wall Street, SHBA、Kryeqyteti Skybridge、Për të nisur një fond të ri Bitcoin (BTC)、Formulari D për një aplikim përjashtimi që paraqiti një kërkesë zyrtare në rregullatorin e letrave me vlerë të Sh.B.A.、Propozimi i postuar në faqen e internetit të Komisionit të Letrave me Vlerë të Hënën、Sipas dokumentit që thotë "SkyBridge Bitcoin Fund L.P." si lëshues dhe "SkyBridge Bitcoin Fund GP LLC" si personi në fjalë.、Fondi i propozuar është “Fondi mbrojtës “Skybridge, i cili klasifikohet si, nuk pranoi të njoftojë madhësinë e synimit të investimit、Investimi minimal nga investitorët individualë është 50,000 $ Rekrutimi është Rregullorja SEC. D përjashtohen、Me fjalë të tjera, fondi Bitcoin i propozuar nga Skybridge Capital është、Ky aplikacion do të thotë se është i disponueshëm vetëm për investitorët e çertifikuar、Urë qielli […]

Vendi i kurimit të kriptomonedhës

"Valuta Virtuale Botërore / Valuta Kriptografike / Portali Global i Valutës së Re Ndërkombëtare Dixhitale"

Në përputhje me nivelin global, monedha virtuale, kriptomonedha, bllokimi, lloji i mediave shoqërore përmbledhëse të informacionit faqja e portalit

Një faqe gjithëpërfshirëse e lajmeve për pasuritë e kriptos, baza botërore e transmetimit të informacionit(Faqja globale)Markat kryesore të valutave virtuale, emrat, llojet, karakteristikat, gradat, shkalla e ndryshimit, likuiditeti, çmimet, metodat e blerjes, vlera e tregut, grafikët në kohë reale, furnizimet, renditjet e vëllimit, etj. Teknologjia / teknologjia e Blockchain, tregtimi / blerja / shitja e valutave dixhitale Ndarja e informacionit dhe shpërndarja virale për njerëzit në të gjithë botën si një faqe lajmesh për të gjitha kriptovalutat, duke përfshirë lajme të dobishme, kolona, ​​tema dhe artikuj.

Le të shkojmë në hënë me ju si një tregtar super tregtar
Monedha virtuale / aktive kripto Faqja ndërkombëtare e portalit global
Gvmg - Global Viral Marketing Group

CTR IMG
gabim: Alarmi: Përmbajtja është e mbrojtur !!